Γαλατσι: Συλλήψεις πέντε μαθητών Γυμνασίων σε μεταξύ τους συμπλοκή- Στο 54ο Γυμνάσιο Αθηνών φοιτούσε ο 14χρονος Μάνος

Σε συμπλοκή μεταξύ μαθητών τραυματίστηκαν ελαφρά 14χρονος και 15χρονος, μαθητές Γυμνασίων της Αθήνας, όταν συναντήθηκαν σε εκδρομή στο άλσος Βεΐκου

Στη σύλληψη πέντε ανηλίκων, ηλικίας από 14 έως 16 ετών, για συμπλοκή (17/05-11.00) μεταξύ μαθητών Γυμνασίων των Αθηνών στο Γαλάτσι, προχώρησε η Ασφάλεια Γαλατσίου. Τα δύο Γυμνασια- μεταξύ των οποίων το 54ο Γυμνάσιο Αθηνών στα Σεπόλια, στο οποίο φοιτούσε ο 14χρονος Μάνος- ήταν σε σχολικό περίπατο, καθώς οι εκπαιδευτικοί αποφάσισαν να αποφορτίσουν τους μαθητές από το κλίμα που είχε δημιουργηθεί.

Ωστόσο ομάδα μαθητών του ενός σχολείου βρέθηκε σε αντιπαράθεση με ομάδα μαθητών του 54ου Γυμνασίου Αθηνών στα Σεπόλια σχολείου και ξέσπασε καβγάς, με τους μαθητές να συμπλέκονται. Ενώ ένας από τους συλληφθέντες ανηλικους μαθητές απείλησε με αιχμηρό αντικείμενο άλλον μαθητών, ενώ άλλος από την ίδια ομάδα προσπάθησε ανεπιτυχώς να του αφαιρέσει το κινητό του τηλέφωνο. Στη συμπλοκή τραυματίστηκαν ελαφρά δύο ανήλικοι, 14ων και 15χρονων. Αστυνομική πηγή του NantiaReport.gr σημειώνει ότι μεταξύ των συλληφθέντων μαθητών, αποδίδεται άτομο το οποίο φέρεται να είχε παρανοήσεις τον 14χρονο Μάνο.

Κατα τη διάρκεια του επεισοδίου επενέβησαν οι καθηγητές συνοδοί των Σχολείων και απετράπη η κλιμάκωση του επεισοδίου.

Πολίτες ενημέρωσαν την Άμεση Δράση, πληρώματα μετέβησαν στο σημείο και προχώρησαν σε συλλήψεις.