Παλλήνη: Εκτός πορείας αστικό λεωφορείο, πέρασε το διάζωμα στο αντίθετο ρεύμα και εισέβαλλε σε επιχείρηση

Τροχαίο με αστικό λεωφορείο στην Παλλήνη,  ο  οδηγός έχασε τον έλεγχο του, πέρασε τη νησίδα ασφαλείας στο αντίθετο ρεύμα, και  ακινητοποιήθηκε στην πρόσοψη επιχείρησης κατεδαφίζοντας τη φωτεινή επιγραφή

Στη γέφυρα του Σταυρού, ο οδηγός αστικού λεωφορείου με κίνηση σε τακτικό δρομολόγιο προς το αεροδρόμιο, λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τρίτη (17/05-23.50), έστριψε αριστερά προς Παλλήνη στο φανάρι επί της Λεωφόρου Μαραθώνος. Ωστόσο υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, εν κινήσει επί της Μαραθώνος, κι ενώ ακολουθούσε κανονική πορεία, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του λεωφορείου και παρέσυρε ό,τι βρισκόταν στην πορεία του.

Αφού διήλθε διαγώνια την Λ.Μαραθώνος στο ρεύμα προς Παλλήνη, το αστικό λεωφορείο πέρασε το τσιμεντένιο τοιχίο στο διαχωριστικό διάζωμα, και σε κάθετη πορεία στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, προσέκρουσε σε φωτεινή πινακίδα, την οποία και κατεδάφισε εισβάλλοντας σε επιχείρηση- έκθεση επίπλων που εκείνη την ώρα ήταν κλειστή.

Στο σημείο μετέβησαν άμεσα ασθενοφόρα, κλιμάκιο της Τροχαίας Αγίας Παρασκευής και έξοδοι της Πυροσβεστική. Από την πρόσκρουση του αστικού λεωφορείου τραυματίστηκε ελαφρά ο οδηγός του, χωρίς να δηλωθούν τραυματισμοί επιβατών.

Προανάκριση για τα ακρινή αίτια του τροχαίου ατυχήματος διενεργεί η Τροχαία Αγίας Παρασκευής.