Γαλάτσι: Επιχείρησε να διαφύγει της σύλληψης- Πήδηξε από μπαλκόνι 2ου ορόφου, τραυματίσθηκε και ..συνελήφθη

Γεωργιανοί συνελήφθησαν από πληρώματα της Άμεσης Δράσης επ αυτοφώρω σε απόπειρα διάρρηξης, στο εσωτερικό πολυκατοικίας στο Γαλάτσι. Ένας από τους δράστες επιχείρησε να διαφύγει με αποτέλεσμα να πέσει από το μπαλκόνι του δευτέρου ορόφου και να τραυματιστεί.

Τρεις συλληψεις (29/10-05.30) Γεωργιανών  διαρρηκτών για τα πληρώματα της ομάδας ΔΙΑΣ Αθηνών- της Β’ αλλαγής- στην περιοχή του Γαλατσίου.

Οι Γεωργιανοί, έγιναν αντιληπτοί από περίοικους στην απόπειρά τους να διαρρήξουν και να εισέλθουν στην πολυκατοικία της οδού Κυβέλης. Άμεσα μετέβησαν στην περιοχή πληρώματα της Άμεσης Δράσης και απέκλεισαν τις εξόδους διαφυγής.

Δύο από τους Γεωργιανούς διαρρήκτες ανέβηκαν σε διαμέρισμα του Γ’ ορόφου το οποίο παραβίασαν χωρίς ο ένοικος να τους αντιληφθεί.  Ο τρίτος συνεργός τους, στην απόπειρα του να διαφύγει της σύλληψης, από μπαλκόνι του Β’ ορόφου στο οποίο είχε κρυφτεί, πήδηξε στον ακάλυπτο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.  Οι Αστυνομικοί τον εντόπισαν τραυματία και προχώρησαν στη σύλληψή του. Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου παραμένει φρουρουμενος.

Σε έρευνα στο εσωτερικό του διαμερίσματος της πολυκατοικίας οι Αστυνομικοί κατάσχεσαν διαρρηκτικά εργαλεία των δραστών.

Οι συλληφθέντες μετήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα ενώ ο τραυματίας φρουρούμενος με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο. Σε βάρος των Γεωργιανώ, σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία  ενώ η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να εξακριβωθεί πλήρως η δράση τους.