ΓΑΔΠ Στερεάς: Σε παρουσίαση εξάρθρωσης κυκλωματος ναρκωτικών.. καλούσαν στα κατασχεμένα κινητά για προμήθεια ναρκωτικών

Στη διάρκεια της παρουσίασης της ΓΕΠΑΔ Στερεάς, για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε ναρκωτικά στη Χαλκίδα, καλούσαν τους εμπόρους στα κινητά που είχαν κατασχεθεί από την Ασφάλεια

Στην έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς (ΓΕΠΑΔ) Στερεάς στη Λαμία, ηταν προγραμματισμένη η παρουσίαση δύο υποθέσεων ναρκωτικών, με τους εμπόρους να διακρίνουν ουσίες στη Χαλκίδα, με πελατολόγιο επιφανείς πολίτες, δικηγόρο, γιατρό και στρατιωτικό με τη υπόθεση να έχει προεκτάσεις.

Ενώ η παρουσίασης ηταν σε εξελιξη, ένα από τα κατασχεμένα κινητά, καλούσε επίμονα..  Τη  αρχική έκπληξη των παρευρισκομένων διαψεύστηκαν  τα γέλια ..

Οπως επεξηγησαν οι Αστυνομικοί κατα την παρουσίαση της υπόθεσης, η διατήρηση ανοιχτών κινητών, βοηθάει στην εξέλιξη των ερευνών, καθώς μη γνωρίζοντας ότι τα μέλη του κυκλώματος έχουν συλληφθεί  καλούν για να προμηθευτούν ναρκωτικά.

l2Για την υπόθεση, από την Διεύθυνση Αστυνομίας Εύβοιας εντόπισαν εγκληματική ομάδα που διακινούσε σκληρά ναρκωτικά, προβαίνοντας σε 11 συλλήψεις.