ΓΑΔΠ Λάρισας: Τη διάθεση προσωπικού στον Έβρο και μέτρα προστασίας των ενστόλων από τον κορωνοϊό, συζήτησαν με τον Ταξίαρχο

Ανακοίνωση της Ένωσης Προσωπικού Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Ν. Τρικάλων

Συνάντηση  (13/03) με τον Ταξίαρχο Αστέριο Μαντζιώκα, στην έδρα της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνση Περιφέρειας Θεσσαλίας στη Λάρισα, είχε αντιπροσωπεία του Δ.Σ της Ένωσης Προσωπικού Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Ν. Τρικάλων.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, στην συνάντηση τέθηκε η υπηρεσιακή διάθεση προσωπικού της ΓΑΔΠ Θεσσαλίας σε ενίσχυση των δυνάμεων που επιχειρούν σε αποτροπή παράνομης εισόδου και φύλαξης των συνόρων, ενώ ζητήθηκε εκ μέρους τής Ένωσης η στήριξη της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνση Περιφέρειας Θεσσαλίας όσων δηλώνουν πρόθεση να μεταβούν σε υποστηρικτική διάθεση στον Έβρο, με την άμεση χορήγηση φύλλων πορείας  καθώς και τη διευκόλυνση μεταφοράς τους προς και από τον Έβρο.

Αναφορικά με τα μέτρα που έχουν ανακοινωθεί για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού, ζητήθηκε από την αντιπροσωπεία του ένστολου προσωπικού η χορήγηση υλικών προστασίας και αντισηψίας σε όλες τις Αστυνομικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας, καθώς και η απολύμανση όλων των χώρων των εκάστοτε υπηρεσιών.

Από πλευράς του ο Ταξίαρχος της ΓΑΔΠ Θεσσαλίας, Αστέριος  Μαντζιώκας, εξέφρασε την απόλυτη κατανόηση στα θέματα που τέθηκαν ενώ διαβεβαίωσε για την υπηρεσιακή υποστήριξη του ένστολου προσωπικού, στο έργο που επιτελεί.