“Ας πεθάνουμε λοιπόν για να βγει η υπηρεσία”

Καταγγελία του προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, για περιπτώσεις μη εναρμόνισης με την σχετική εγκύκλιο χορήγησης άδειας ειδικού σκοπού στο ένστολο προσωπικό

“Την ώρα που σε παγκόσμιο επίπεδο προσπαθούν να ληφθούν μέτρα για την πανδημία όπως χαρακτηρίστηκε, εμείς στην ΕΛ.ΑΣ, έχουμε Διοικητές που δηλώνουν άγνοια για το ότι δικαιούμαστε και εμείς άδεια ειδικού σκοπού. Σκέφτονται ακόμα και τώρα πώς θα λειτουργήσει η Υπηρεσία αν δώσουν τις προβλεπόμενες άδειες ειδικού σκοπού, διοικητές που βρίσκουν ευκαιρία να ξεχρεώσουν υπόλοιπα αδειών και οφειλόμενα ρεπό και πάει λέγοντας.. Σοβαρότητα καμία! Ας πεθάνουμε λοιπόν για να βγει η υπηρεσία!

Και κάποιοι άλλοι τον χαβά τους, Εξορμήσεις! να συμπληρώνονται τα κουτάκια

Βέβαια για την εφαρμογή κανόνων υγιεινής, για εξοπλισμό με υγειονομικά υλικά για απολυμανσεις και άλλα μέτρα τα οποία έπρεπε να ληφθούν χθες δεν ασχολούνται. Σε κάτι τόσο σοβαρό όσοι παίζουν με τις ζωές των συναδέλφων μας και των οικογενειών τους θα έχουν και τις ανάλογες επιπτώσεις”, καταγγέλλει ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης Θεόδωρος Τσαϊρίδης και παραθέτει την επιστολή που διαβίβασε η ΕΑΥΘ προς τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης, Υ/Γ Λάζαρο Μαυρόπουλο.

 

 

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης Θεόδωρος Τσαϊρίδης, απευθύνεται προς τους συναδέλφους τους μέλη της ΕΑΥΘ οι οποίοι επιθυμούν να  καταθέσουν αίτημα για χορήγηση άδειας ειδικού σκοπού -σύμφωνα με την Κυβερνητική εγκύκλιο- συνυποβάλλοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά στις Υπηρεσίες τους, και για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσουν τους καλεί να απευθύνονται στο Νομικό Τμήμα της ΕΑΥΘ.