Γ.Καλαϊτζίδης: “Ή δεν έχετε τη στοιχειώδη εξυπνάδα και αντίληψη να καταλάβετε τι έγραψα ή είστε κοινοί προβοκάτορες. Ποντάρω στο δεύτερο”

Σε νεότερη ανάρτησή του, ο Γιώργος Καλαϊτζίδης, ιδρυτικό μέλος του “Ρουβίκωνα”, απευθύνεται δημόσια, με πολλαπλούς αποδέκτες.

“Άθλιοι λασπολογοι η διασπορά ψευδών ειδήσεων ήταν πάντα το “επάγγελμα”σας. “Δημοσιογράφοι” της πιο χυδαίας προπαγάνδας παπαγαλάκια συμφερόντων και μαφιόζων. Που το είδατε ρε ΑΛΗΤΕΣ ότι καλώ σε αιματοκυλισμα την Κυριακή; Που διαβάσατε ρε κατευθυνόμενες αμοιβάδες ότι απειλω τον κόσμο που θα κατέβει στο συλλαλητήριο; Όλοι εσείς που κάνετε αβάντα στον κάθε νεοναζί τραμπούκο που με την κάλυψη των ματ θα μπορούσαν να έχουν κάψει κόσμο στην Θεσσαλονίκη; Ποιοί είναι αυτοί που έχουν χύσει αίμα τόσο καιρό ο Ρουβικωνας η οι φασίστες;

Η δεν έχετε την στοιχειώδη εξυπνάδα και αντίληψη να καταλάβετε τι έγραψα η είστε κοινοί προβοκάτορες. Πονταρω στο δεύτερο. Εγω πάντως θα ασκήσω το δικαίωμα μου την Κυριακή στο να αμυνθώ στον οποιοδήποτε ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΕΙ όπως έκαναν στην Θεσσαλονίκη. Και όσον αφορά όλους αυτούς που απειλούν ένα θα πω. Μετα την Κυριακή υπάρχει η Δευτέρα. Και επειδή είμαι και από την βόρεια Ελλάδα και ξέρω λίγη ιστορία θα πω το εξής στα ανώνυμα φασισταρια που στέλνουν μηνυματακια. Αν δεν ήταν το ΕΑΜ και ο ΕΛΑΣ θα μιλαγατε όλοι βουλγάρικα τώρα. Δοσιλογοι γερμανοτσολιάδες στις τρύπες σας”.