Γ.Κ Νίκαιας: Γέννησε για να δώσει το μωρό της σε παράνομη υιοθεσία

Γέννησε στο Γενικό Κρατικό στην Νίκαια με σκοπό να… παραδόσει το μωρό της σε άμεση υιοθεσία.

Μητερα και λεχώνα 19άχρονη, η οποία αν και ανύπαντρη έχει άλλα τρία παιδιά -τα τέσσερα τελευταία χρόνια- μετέβη στην κλινική (05/09) για να γεννήσει. Το απόγευμα της επόμενης ημέρας (06/09-18.40), γέννησε ενα υγιέστατο αγοράκι βάρους δύο κιλών και 600 γραμμαρίων.
Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές του Nantiareport.gr, στο Νοσοκομείο στην Νίκαια από την φωτογραφία της ταυτότητας την οποία προσκόμισε, προέκυψαν αμφιβολίες πλαστοπροσωπιας -για το αν η λεχώνα και η εικονιζόμενη γυναίκα είναι το ίδιο πρόσωπο – και ενημερώθηκε η Αστυνομία.

Η 19άχρονη ομολόγησε στους Αστυνομικούς, ότι η κάτοχος του ΔΑΤ είναι 31ετών, της παρέδωσε την ταυτότητά της για να γεννήσει στα στοιχεία της και να αναλάβει το παιδί της, σε παράνομη υιοθεσία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πατέρας των παιδιών φέρεται πλανόδιος πωλητής ο οποίος για μεγάλα διαστήματα απουσιάζει ενώ τα οικονομικά της οικογένειας δεν τους επιτρέπουν και τέταρτο παιδί.

Ερευνα για παράνομο κύκλωμα εμπορίας βρεφών

Ωστόσο τα τρία παιδιά του ζευγαριού φέρονται να ζουν με τους γονείς της 19άχρονης, ωστόσο οι έρευνες είναι σε εξέλιξη. Προβληματισμό προκαλεί το γεγονός ότι αν και έχει αναζητηθεί η 31άχρονη δεν έχει εντοπισθεί καθώς επίσης και το γεγονός ότι τα στοιχεία επικοινωνίας δεν αντιστοιχούν σε διεύθυνση οικίας και σταθερή επικοινωνία με το τηλέφωνο να αντιστοιχεί σε πρόσωπο που καμία σχέση έχει με την υπόθεση.

Στη 19άχρονη λεχώνα  ασκήθηκε ποινική δίωξη από τον Εισαγγελέα και έχει αφεθεί ελεύθερη μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση.