Γ.Γεραφέντης: “9ημέρες, ο πραγματογνώμονας δεν εξέτασε το σημείο που έχασε τη ζωή της, η Μαίρη μας”

Το τραγικό τροχαίο δυστύχημα, στο οποίο έχασε τη ζωή η 29άχρονη Μαίρη Γκούμα, στο δρόμο Βόνιτσας – Αμφλοχίας, είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο. Ο θείος της και δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Γιώργος Γεραφέντης, εξέφρασε τον εκνευρισμό της οικογένειας, καθώς σχεδόν δύο εβδομάδες από το τροχαιο δυστύχημα, και ο πραγματογνώμονας που έχει οριστεί, ακομα, δεν έχει εξετάσει το αυτοκίνητο και το σημείο του δυστυχήματος.

image

“Έχουν περάσει 9 ημέρες απο την ώρα που σημειώθηκε το τροχαίο δυστύχημα στον δρόμο Βόνιτσας – Αμφλοχίας και ακόμη ο πραγματογνώμονας που έχει οριστεί δεν έχει εξετάσει το αυτοκίνητο και το σημείο που έχασε τη ζωή της η Μαίρη μας.

Μαιρη-Γκουμα.jpgΟτι στοιχεία υπήρχαν στο οδόστρωμα σίγουρα μετά απο τόσες ημέρες λένε οι ειδικοί  θα έχουν εξαφανιστεί ή αλλοιωθεί. Μήπως καποιος πρέπει να ενδιαφερθεί. Χάθηκε μια ανθρώπινη ζώη, δεν είναι ένα απλό τροχαίο”, έγραψε στους διαδικτυακού του φίλους και προς κάθε αποδέκτη ο δημοσιογράφος και θείος της Μαίρης, Γιώργος Γεραφέντης.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1560997797534679&id=100008734215190

Ο δημοσιογράφος, Αστυνομικός συντάκτης της ΕΡΤ, είχε απευθυνθεί προς τους διαδικτυακού του φίλους και λίγες ώρες μετά το τροχαίο δυστύχημα (26/06), στο οποίο έχασε τη ζωή της, η 29άχρονης ανηψιά του, απευθύνοντας έκκληση σε όποιον έχει δει ή γνωρίζει τις συνθήκες του δυστυχήματος, να καταθέσει ως μάρτυρας στις Αρχές.