Γ.Δεληγιώργης: Πρόταση.. αναμάσημα και αδικαιολόγητες βρισιές

Άποψη Αστυνομικού- συνδικαλιστή*

Δυστυχώς ακόμα δεν μας έχει εξηγήσει ποιους αποκάλεσε «καραγκιόζηδες» (σ.σ. ειπώθηκε κατά τη στιγμή που ρωτούσα λεπτομέρειες για την πρόταση του) και το σημαντικότερο είναι ότι δεν ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά αυτή!

Πιο σημαντικό είναι όμως ότι για ακόμη μία φορά το συγκεκριμένο προεδρείο απέτυχε να φέρει μία εκσυγχρονιστική πρόταση, για ένα θέμα που χρόνια απασχολεί τους συναδέλφους και δυστυχώς να το υποστηρίξει με επιχειρήματα και όχι με βρισιές.

Αντιθέτως, έντεχνα προσπάθησε να «σαμποτάρει» εκσυγχρονιστική πρόταση (σ.σ. στα πρότυπα της βρετανικής αστυνομίας) που υποβλήθηκε από εμάς και άλλους δεκάδες αντιπροσώπους στο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ, μη φέρνοντας την στο εν λόγω Διοικητικό Συμβούλιο και στην Εκτελεστική Γραμματεία που προηγήθηκε αυτού! Εμείς όμως τη φέραμε έστω και έτσι, δύσκολα, και την ψηφίσαμε γιατί αυτή είναι η πρόταση που θα μας πάει μπροστά.

Τώρα όμως είναι η ώρα για εξηγήσεις. Ποιοι συνδικαλιστές στηρίζουν το προεδρείο αυτό; Να βγούνε ανοιχτά και να το δηλώσουν στους συναδέλφους που τους ψηφίζουν, ώστε να ξέρουν όλοι σε ποιον πραγματικά λογοδοτούμε… Στον εργαζόμενο αστυνομικό! Αν δεν το κάνουν, θα το κάνουμε εμείς!

____________________________________________________________-

* του Γιώργου Δεληγιώργη, συνδικαλιστής ΕΛ.ΑΣ., μέλος Μ.ΠΡ.Ο.Σ.Τ.Α.