Φυλακές Δομοκού: Συμπλοκή Αλβανών ποινικών με αυτοσχέδια ρόπαλα και μεταλλικές βέργες- Σοβαρά τραυματίας Αλβανός ισοβίτης

Βίαιο επεισόδιο και συμπλοκή μεταξύ Αλβανών ποινικών στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Κράτησης του Δομοκού, με έναν Αλβανό ισοβίτη τραυματία, στο Νοσοκομείο της Λαμίας

Σοβαρό επεισόδιο με βίαιη συμπλοκή μεταξύ Αλβανών εγκλείστων, σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης (25/11) στις Φυλακές Δομοκού. Σύμφωνα με πληροφορίες, τέσσερις Αλβανοί επιτέθηκαν με αυτοσχέδια μεταλλικό αντικείμενο και ρόπαλο σε 30άχρονο Αλβανό ο οποίος εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης για απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Μεταξύ των δραστών της επίθεσης, στο “τάγμα εφόδου” των Αλβανών, ταυτοποιήθηκε έγκλειστος ο οποίος εκτίει ποινή κάθειρξης 20 ετών για παράνομη προώθηση λαθρομεταναστών στη Χώρα.

Ο 30άχρονος Αλβανός σε βάρος του οποίου σημειώθηκε η επίθεση, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας, και σύμφωνα με τη γνωμάτευση των γιατρών εφημερίας, φέρει σοβαρό κάταγμα στο ζυγωματικό , αξιολογήθηκε η κατάστασή του και διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο “Ευαγγελισμός” της Αθήνας,  όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου ζωής.
Για το αιματηρό επεισόδιο εντός των Φυλακών, ενημερώθηκαν άμεσα ο Εισαγγελέας Υπηρεσίας και το ΑΤ Δομοκού διενεργεί προανάκριση, ενώ διατάχθηκε πειθαρχικός έλεγχος.