Φυλακές Κορυδαλλού: Μόνη σε κελί η βιτριολίστρια, “παρακολουθούσε” την Ιωάννα και τις εξελίξεις στο Δικαστήριο

Η καθ’ ομολογίαν δράστιδα της επίθεσης με βιτριόλι Έφη Κακαράντζουλα, από τη γυναικεία πτέρυγα του Κορυδαλλού παρακολουθούσε την Ιωάννα Παλιοσπύρου στο Πρωτοδικείο Αθηνών

Την ώρα της κρίσης, η καθ’ ομολογίαν δράστιδα της επίθεσης με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας Παλιοσπύρου, παρέμεινε στο κελί της γυναικείας πτέρυγας του Κορυδαλλού.

Η Έφη Κακαράντζουλα για δεύτερη φορά μετά τη χρήση του δικαιώματος σιωπής κατά την απολογία της, επέλεξε να αποφύγει να δώσει απάντηση στο πραγματικό κίνητρο της επίθεσης. Παρέμεινε στο κελί της αφού είχε αποφασίσει πως δεν πρόκειται να παραβρεθεί στο Δικαστήριο.

Η καθ ομολογίαν δράστιδα με την ιδιότητα της υποδικης κατηγορούμενης, είχε μεταχθεί την περασμένη Πέμπτη (09/09) από τις φυλακές Ελαιώνα Θηβών στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού προκειμένου να παραστεί αυτοπροσώπως στην ακροαματική διαδικασία, εφόσον το επιθυμούσε.

Εμφάνιζε ένταση και άγχος χωρίς να επιλέξει να έχει συναναστροφή με άλλες έγκλειστες η τηλεφωνικές επαφές, ενώ παρακολουθούσε τις εξελίξεις στην υπόθεση από την τηλεόραση που υπάρχει στα κελιά των κρατουμένων.

Με τη δίκη να συνεχίζεται στις 30 Σεπτεμβρίου,  πρόκειται να μεταφερθεί πίσω στις Φυλακές του Ελαιώνα Θηβών, οπότε και θα ακολουθήσει μεταγωγή της στη γυναικεία πτέρυγα του Κορυδαλλού.