Ψυχικό: Συνταξιούχος ένστολος έβγαλε όπλο για την αναμονή στην τράπεζα

Συνταξιούχος ένστολος φέρεται να είχε λεκτική αντιπαράθεση με πολίτη για την προτεραιότητα σε εξυπηρέτηση στην τράπεζα και του έδειξε όπλο που κατείχε

Το μεσημέρι της Τετάρτης (15/09) επικράτησε αναστάτωση σε τραπεζικό κατάστημα επί της Λεωφόρου Κηφισίας στο Φάρο Ψυχικού. Μεταξύ των πελατών προς εξυπηρέτηση και ο συνταξιούχος ένστολος Ι οποίος είχε λεκτική αντιπαράθεση με πολίτη για την προτεραιότητα σε εξυπηρέτηση στην τράπεζα και του έδειξε όπλο που κατείχε .

Επικράτησε αναστάτωση καθώς οι υπόλοιποι πελάτες τής τράπεζας στη θέα του όπλου, θεώρησαν ότι ο συνταξιούχος είναι ληστής κι ένας πολίτης ειδοποίησε την αστυνομία για ένοπλο στο τραπεζικό υποκατάστημα.

Στην τράπεζα μετέβη πλήρωμα της ΔΙ.ΑΣ., με εντολή για μέτρα αυτοπροστασίας καθώς η κρίθηκε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη ληστεία. Οι αστυνομικοί προσέγγισαν το συνταξιούχο και τον ακινητοποίησαν.

Οπως διακριβώθηκε στην Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής ο ένστολος συνταξιούχος, έφερε νόμιμα στην κατοχή του το όπλο ωστόσο ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας.