Φυλακές Κορυδαλλού: Αιφνιδιαστική έρευνα μετά το .. Χριστουγεννιάτικο Ρεβεγιόν την Δ’ πτέρυγα- Σε εξέλιξη πειθαρχικό έλεγχος

Το Χριστουγεννιάτικο Ρεβεγιόν, με χορούς και χωρίς προφυλάξεις έξω από τα κελιά , μεταξύ των εγκλείστων στις Φυλακές Κορυδαλλού και το βίντεο σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, προκάλεσαν αιφνιδιαστική έρευνα και ΕΔΕ

Αιφνιδιαστική έρευνα και Πειθαρχικό Έλεγχος για του Σωφρονιστικούς προκάλεσε η δημοσιοποίηση Χριστουγεννιάτικοι Ρεβεγιόν μεταξύ των εγκλείστων στην Δ Πτέρυγα των Φυλακών Κορυδαλλού.

Ανήμερα τα Χριστούγεννα (25/12) έγκλειστοι στη Δ’ πτέρυγα των Φυλακών Κορυδαλλού, έχουν στήσει τραπέζι, καθισμένοι ο ένας δίπλα στον άλλο χωρίς να τηρούν μέτρα και τις απαιτούμενες υγειονομικές προφυλάξεις, χωρίς μάσκες,  απολαμβάνουν υπό τους ήχους λαϊκής μουσικής το .. εορταστικό κλίμα.

Το τραπέζωμά τους , απαθανατίζουν σε βιντεοληπτικό υλικό το οποίο στη συνέχεια δημοσιοποίησαν στην εφαρμογή Tik Tok με το ρεβεγιόν έχει προκαλέσει αίσθηση, καθώς εκτός όλων των άλλων κανόνων των φυλακών που έχουν παραβιάσει, τραγουδούν, πίνουν και χορεύουν χωρίς να τηρούνται ούτε στο ελάχιστο τα μέτρα για τον περιορισμό διάδοσης του κορονοϊού.

Στην έρευνα που ακολούθησε στα κελιά των εγκλείστων της Δ’ Πτέρυγας του Κορυδαλλού, κατασχέθηκαν έξι κινητά τηλέφωνα σε κρατούμενους.