«Φύλακας Άγγελος» και ΕΛ.ΑΣ στην προστασία κακοποιημένων παιδιών

Συνάντηση σε όλο κλίμα στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ για την προστασία των κακοποιημένων παιδιών

Στο πλαίσια της προσπάθειας ενημέρωσης για τους στόχους του Σωματείου «Φύλακας Άγγελος» και τη στήριξη της ΕΛ.ΑΣ  πραγματοποιήθηκε συνάντηση (26/06) με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Μιχάλη Καραμαλάκη.

«Ευχαριστώ τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Μιχαήλ Καραμανλάκη, ο οποίος μετά απο γόνιμη και επικοδομητική συζήτηση εξεδήλωσε την αμέριστη συμπαρασταση του στο σωματείο «ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ» στις προσπάθειες του οποίου για την προστασία των κακοποιημένων παιδιών η @_elliniki_astynomia θα σταθεί αρωγός.
#fylakasagelos #ellinikiastynomia» έγραψε εκ των ιδρυτών του Σωματείου σε φωτογραφία την οποία δημοσιοποίησε στα κοινωνικά δίκτυα.

Το Σωματείο «Φύλακας Άγγελος» ίδρυσαν ο παίκτης Reality Γιώργος Αγγελόπουλος (Ντανος), η ραδιοφωνική παραγωγό Ράνια Κωστάκη και ο δικηγόρος Αναστάσιος Ντούγκας.

View this post on Instagram

Ευχαριστώ τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Μιχαήλ Καραμαλάκη, ο οποίος μετά απο γόνιμη και εποικοδομητική συζήτηση εξεδήλωσε την αμέριστη συμπαρασταση του στο σωματείο «ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ» στις προσπάθειες του οποίου για την προστασία των κακοποιημένων παιδιών η @_elliniki_astynomia θα σταθεί αρωγός. #fylakasagelos #ellinikiastynomia @anastasios_ntougkas @rania1111 #forchildren #greece🇬🇷 #danoslife

A post shared by Giorgos Angelopoulos (@official_danos_ga) on