ΦΘΙΩΤΙΔΑ: Η επίσκεψη του αιρετού& η Αστυνομική επιχείρηση, "έδειξε" τους δράστες διάρρηξης.

Επέλεξαν το smartPhone της επιλογής τους και διασκέδαζαν με φωτογραφίες και checkin, με  το υλικό να αποθηκεύεται με την εφαρμογή “icloud” αυτόματα στο ηλεκτρονικό υπολογιστή.. του ιδιοκτητη του, αφού η συσκευή ήταν κλεμμένη.
Δύο ΡΟΜΑ από τον καταυλισμό της Καμηλόβρυσης στην Λαμία, ηλικίας 25 και 26 ετών, συνεληφθησαν ως δράστες κλοπής κινητού, με τον νόμιμο κάτοχο της συσκευής να λαμβάνει μέσω email αναφορα για το πού βρίσκονται και να ξέρει ποιοι είναι οι κλέφτες της συσκευής του κινητού του τηλεφώνου.
Η επίσκεψη του Δημάρχου της πόλης στον καταυλισμό, με αφορμή επιχείρηση αντιμετώπιση της εγκληματικότητας από το προσωπικό της ΑΔ Φθιώτιδας, οδήγησε στη σύλληψη των δύο Ρομά.
Οι δυο Ρομα, ειχαν διαρρήξει σπίτι στην περιοχή Κουβέλα Φθιώτιδας, και ειχαν αποσπασει το κινητο, τον περασμενο Αύγουστο.
Αν και ο ενας παραδεχθηκε και ομολόγησε την πράξη του, οι φωτογραφίες τους στον υπολογιστή από το κλεμμένο κινητό λαμβάνονται ως αποδεικτικό υλικό για την απόδειξη της κλοπής. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, η οποία υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Λαμίας.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport