Φωτογραφίες από τον έλεγχο στην παρέα και το γιο του Τάκη Θεοδωρικάκου, ισχυρίζεται ότι κατέχει και κατέθεσε στο Εσωτερικών Υποθέσεων ο εα Ταξίαρχος

Πειστήρια σε υποστήριξη της καταγγελίας του, από τον έλεγχο στην παρέα και το γιο του Τάκη Θεοδωρικάκου, κατέθεσε ο εα Ταξίαρχος της ΕΛΑΣ, στο Εσωτερικών Υποθέσεων

Φωτογραφικά πειστήρια ως αποδεικτικά της καταγγελίας που κατέθεσε πριν πέντε ημέρες (σσ μετά την αποστρατεία του)  στο Εσωτερικών Υποθέσεων ο εα Ταξίαρχος της ΕΛΑΣ και τέως Διοικητής της Άμεσης Δράσης. Πρόκειται για φωτογραφικό υλικό που φέρεται  να είχε καταγράψει με το κινητό του τηλέφωνο ο επικεφαλής της ΔΙΑΣ που ενήργησε τον έλεγχο στην παρέα των τεσσάρων νεαρών μεταξύ των οποίων και ο γιος του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου στις 21 Νοεμβρίου (2021).
Σε δειγματοληπτικό έλεγχο στις μηχανές φίλων του γιου του Τάκη Θεοδωρικάκου, οι Αστυνομικοί της ΔΙΑΣ φέρονται να είχαν εντοπίσει 18g ναρκωτικής ουσίας (κοκαϊνη και χασις σε “φιξάκια”) τρεις τρίφτες και μάρκες καζίνο. Ο καταγγέλλων απόστρατος της ΕΛΑΣ, φέρεται να ισχυρίζεται ότι στο Pol (σύστημα εσωτερικής καταγραφής των αστυνομικών εγγραφών σε ελέγχους) προκύπτουν τα στοιχεία των τεσσάρων νεαρών ατόμων με φοίτηση σε Ιδιωτικό Εκπαιδευτήριο των Βορείων προαστείων, μεταξύ των οποίων και ο γιος του Τάκη Θεοδωρικάκου.

Στην καταγγελία του ο ε.α Ταξίαρχος ισχυρίζεται επίσης ότι ο ίδιος έγινε αποδέκτης δύο τηλεφωνιών κλήσεων από τον τότε Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ (σσ σήμερα ΓΓ Δημόσιας Τάξης) Αντιστράτηγο εα Μιχάλη Καραμαλάκη, με προτροπή να μη σχηματισθεί δικογραφία και να αποτραπούν οι συλλήψεις .

Ο εα Ταξίαρχος ο οποίος υπέβαλλε την καταγγελία μετά την αποστρατεία του, παραθέτει μεταξύ άλλων και τα στοιχεία των πληρωμάτων της ΔΙΑΣ που ενήργησαν τον έλεγχο καθώς επίσης του επικεφαλής ο οποίος φωτογράφησε τα ευρήματα, ως αποδεικτικό των ισχυρισμών του ώστε να ταυτοποιηθεί ο αποστολέας και η χρονική στιγμή της καταγραφής ενώ ζητεί να κληθούν να καταθέσουν στο Εσωτερικών Υποθέσεων και τις Δικαστικές Αρχές.

Ο ίδιος Αξιωματικός εα της ΕΛΑΣ, σε σημείο της κατάθεσης του, σημειώνει εμφατικά, «ξεκαθαρίζω πως οτιδήποτε μου συμβεί εφεξής και δη σε ό,τι αφορά εμένα ή τα μέλη της οικογένειάς μου, αποκλειστική ευθύνη θα έχει ο υπουργός Θεοδωρικάκος και ο πρώην αρχηγός και νυν γενικός γραμματέας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη Καραμανλάκης».