“Φίμωση” της γνώμης (του) αποδίδει στην ΕΣΗΕΑ ο αναπληρωτής Υπουργός

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ προκάλεσε .. “αντανακλαστικά” τον Στρατηγό ο οποίος εντοπίζει “ασυμμετρες απειλές” αποποιείται το ρόλο του Αρχισυντακτη και βγαίνει στο… “αντάρτικο” με (επι) κριτική πρόθεση ενώ ο ίδιος στο πρόσφατο παρελθόν έχει επιλέξει να μην απαντά σε ερωτήσεις που δεν του ..”αρέσουν “.

image

«Τόλμησα να κάνω κριτική σε δημοσιογράφο της ΕΡΤ, γιατί σε εκπομπή ενημέρωσης στην οποία έτυχε να είμαι προσκεκλημένος, μετέδιδε, όπως η ίδια είπε, φημολογίες και όχι γεγονότα.
Οι κύριοι του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ, κάνοντας ότι δεν καταλαβαίνουν την πραγματική αφορμή της κριτικής μου, μου επιτέθηκαν ότι τάχα “θέλω να κάνω τον αρχισυντάκτη” ενώ είμαι στρατηγός, ότι “κάνω τους δημοσιογράφους σάκο του μποξ” και άλλα παρόμοια ηχηρά.
Θλίβομαι γι αυτό το χαμηλό επίπεδο συντεχνιασμού και επίδειξης πατρωνίας, κύριοι του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ. Το ότι θέλετε να μου στερήσετε και το δικαίωμα κριτικής, είναι ένας αντάξιος στόχος σας.
Κατά τα άλλα, σας συγχαίρω για τους νικηφόρους αγώνες σας εναντίον της διαπλοκής και της …πολυθεσίας!» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας.