“Φεμινιστικός Τομέας Ρουβίκωνα”: Εισβολή σε κέντρο αισθητικής στο Κολωνάκι

Εισβολή του «Φεμινιστικού Τομέα» της αναρχικής συλλογικότητας του Ρουβίκωνας σε κέντρο αισθητικής στο Κολωνάκι, με ανάρτηση βιντεοληπτικής καταγραφής από την παρέμβασή του.

Μόλις μια μέρα μετά το βανδαλισμό στο ΣΕΒ και τις τρεις συλλήψεις- δύο μελών της αναρχικής συλλογικότητας και του ηγετικού στελέχους Γιωργου Καλαϊτζίδη, ο «Φεμινιστικός Τομέας» όπως τον αποδίδουν εισέβαλε στο κέντρο αισθητικής Figura Clinica στο Κολωνάκι. Την παρέμβαση τους, κατά τηννπαγιαβτακρικη τους, κατέγραψαν με κάμερα και το βιντεοληπτικό υλικό δημοσιοποίησαν σε διαδικτυακό ιστότοπο ελεύθερης διακίνησης ιδεών του αντιεξουσιαστικού χώρου..

Στο κείμενο ανάληψης ευθύνης της δράσης τους, υποστηρίζουν «στην εταιρεία κέντρων αισθητικής Figura / Figura Clinica οι εργαζόμενοι δεν αντιμετωπίζονται ως άνθρωποι, αλλά ως μηχανές που οφείλουν να έχουν την κατάλληλη εμφάνιση και να δέχονται τον υβριστικό λόγο και τον ψυχολογικό πόλεμο των υπεύθυνων μέχρι να προσαρμοστούν στα πρότυπα ομορφιάς της εταιρείας, αλλά και στις εργασιακές συνθήκες του εν λόγω κάτεργου».