Φάληρο: ΔΙΑΣ στο σχόλασμα έπιασαν δράστη ένοπλης ληστείας σε Super Market

Τα πληρώματα της ΔΙΑΣ με σήμα  Κέντρου και έπειτα από αναζητήσεις, προχώρησαν στη σύλληψη δράστη ένοπλης ληστείας σε super market, στο Παλαιό Φάληρο

Λίγο πριν τη λήξη της βάρδιας (04/06-13.00), τα πληρώματα της ΔΙΑΣ με τομέα ευθύνης το Παλαιό Φάληρο, εντόπισαν και προχώρησαν στη σύλληψη δράστη ένοπλης ληστεία σε super market, στη συμβολή της Τερψιθέας με την οδό Οδυσσέως. Κατά την εξακρίβωση των στοιχείων του προέκυψε ότι πρόκειται για Ρουμάνο υπήκοο, ενώ εξετάζεται το ποινικό του μητρώο.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του καταστήματος, παρά το γεγονός ότι παραμένουν σε ισχύ τα υγειονομικά μέτρα προστασίας από την covid19, ο άνδρας, με απειλή όπλου διέπραξε ληστεία από τα ταμεία και αποχώρησε τρέχοντας. Τα πληρώματα της ΔΙΑΣ όπως αναφέρει αστυνομική πηγή του NantiaReport.gr , ενώ ήταν σε διαδικασία αλλαγής βάρδιας, προχώρησαν σε αναζητήσεις εντόπισαν το ληστή ο οποίος εγκατέλειψε το όπλο και τα χρήματα εν οδώ και επιχείρησε διαφυγή. Οι Αστυνομικοί της ΔΙΑΣ προχώρησαν στη σύλληψη του ληστή στην πυλωτή πολυκατοικίας στην οποία είχε καταφύγει, αναγνωρίστηκε και οδηγήθηκε στο ΤΑ της περιοχής για την παραπομπή του στην Εισαγγελία με τη σε βάρος του ποινική δικογραφία .