Φάληρο: Δεμένο με το λουρί του σκύλου της οικογένειας, εντόπισε τον 6άχρονο γιο της η μητέρα του

Έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του, 6άχρονος. Εντοπίσθηκε αναίσθητος με το λουρί του σκύλου της οικογένειας τυλιγμένο στο λαιμό του.

Έντρομη μητέρα απο τη Ρουμανία, επικοινώνησε (19/12-16.15) με το Κέντρο της ΑΔ για ζητήσει βοήθεια, καθώς εντόπισε πεσμένο στο δάπεδο και αναίσθητο τον 6άχρονο γιο της.

Η κλήση στο Κέντρο της ΑΔ αρχικά, έχει καταγραφεί ως αυτοχειρία

Το αγόρι, είχε τυλιγμένο στο λαιμό του το λουρί του σκύλου της οικογένειας, και δεν ενέπνεε.  Οι Αστυνομικοί που μετέβησαν στο διαμέρισμα στο Π.Φάληρο, επιχείρησαν να επαναφερουν τον 6άχρονο, ενω η μητέρα του με δυσκολία στην επικοινωνία- λόγω γλώσσας – απαρηγόρητα ζητούσε βοήθεια.

Όπως ανέφερε η Ρουμάνα μητέρα του 6άχρονου, βρισκόταν στην κουζίνα του σπιτιού, χωρίς να έχει αντιληφθεί τον κίνδυνο ζωής για τον γιο της. Η οικογένεια έχει και μια μεγαλύτερη κόρη ηλικίας 13 ετών, η οποία βρισκόταν σε άλλο δωμάτιο, ενώ ο πατέρας βρισκόταν στη δουλειά.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές στο Nantiareport.gr το αγόρι μεταφέρθηκε αναίσθητο και άσφιγμο στο Νοσοκομείο Αγλαΐα Κυριακού, με τους γιατρούς, να επαναφέρουν τον 6άχρονο στη ζωή, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένο σε κρίσιμη κατάσταση, χωρίς ν αποκλείεται- προς στιγμήν – το ενδεχόμενο να έχει υποστεί εγκεφαλικές βλάβες.

Οι Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, ενημέρωσαν την Εισαγγελία Ανηλίκων, με τις συνθήκες του περιστατικού να βρίσκονται υπό διερεύνηση, ενώ δεν δόθηκε εντολή για σύλληψη των γονέων του ανήλικου.