Εύβοια: Δυστύχημα με εναερίτες της ΔΕΗ- Τρεις νεκροί ένας τραυματίας στο Νοσοκομείο

Εργατικό δυστύχημα με υπαλλήλους αναδόχου έργου για τη συντήρηση έργου της ΔΕΗ, στο χωριό Γυμνό της Εύβοιας, με τρεις νεκρούς και έναν τραυματία, ο οποίος μεταφέρεται στο Κέντρο Υγεία της περιοχής

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες (01/04-14.00), τρείς νεκροί και ένας ακόμη τραυματίας,  όλοι υπάλληλοι συνεργείου αναθέτη για έργο της ΔΕΗ, μεταφέρεται με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας. Από τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, πρόκειται για μέλη συνεργείου, εργαζόμενοι στην εταιρεία “Ακτωρ”, ανάδοχος έργου για τη συντήρηση στο δίκτυο της ΔΕΗ.

Το συνεργείο έφτασε στο χωριό Γυμνό της Εύβοιας, για να επισκευάσει τη βλάβη στο δίκτυο, λίγο μετά τις 14.00 το μεσημέρι (01/04) για την ολοκλήρωση έργου της υπογειοοποίησης στο πλαίσιο της ανάπλασης του δικτύου της ΔΕΗ στο χωριό.

Νεκροί είναι ένας Αλβανός ο οποίος εντοπίσθηκε να κρέμεται από το στύλο της ΔΕΗ κατά την άφιξη του κλιμακίου της Πυροσβεστικής και ακόμη δύο εναερίτες οι οποίοι εντοπίσθηκαν στη βάση της κολώνας. Ο τραυματίας εργαζόμενος έχει μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας. Στο σημείο έχουν μεταβεί πληρώματα της Πυροσβεστικής από τη Χαλκίδα, και το Αλιβέρι , ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και πληρώματα της Αστυνομίας.

Για το δυστύχημα εξεγείρεται προανάκριση ενώ οι υπεύθυνοι του έργου έχουν συλληφθεί.