Εξέλιξη στην υπόθεση της δολοφονίας της 4άχρονης Άννυ.

Εισαγγελέας και Αστυνομικοί έχουν μεταβεί (04/05-20.00) στην πολυκατοικία που διαμένει η μητέρα της ανήλικης προς εκτέλεση του εντάλματος σύλληψης σε βάρος της.

image

Οι συνθήκες του αποτρόπαιου εγκλήματος της 4άχρονης Άννυ, σύμφωνα με τους Αξιωματικούς της Ασφάλειας, προσδιορίζουν τη δολοφονία της, ως το πλέον φρικαλέο, πρωτοφανές και ανεπανάλπτο στα Ελληνικά εγκληματολγικά χρονικά, ως προς τη διάπραξη του έγκλημα.
Όπως διαπίστωσε το κλιμάκιο των Εγκληματολογικών Ερευνών, ο Στάνισλαβ Μπακαρντζίεβ (Stanislav Bakardzhiev) ή «Σάββας», βιολογικός πατέρας και δράσης της δολοφονίας της 4άχρονης, διέπραξε το έγκλημα και παράλληλα λειτούργησε στη συγκάλυψη της πράξης του, αφού όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν Αξιωματικοί της Ασφάλειας, οι οποίοι χειρίζονται την υπόθεση, ειχε αλλάξει και τις σωληνώσεις του σπιτιού, καθώς πραγματοποίησε και αλλαγές στη διαρρύθμιση στο εσωτερικό σε μια απόπειρα απόκρυψης του εγκλήματος που είχε διαπράξει. Όπως ανέφερε στην απολογία του, ο δράστης, κατά τη διαπραξη του εγκλήματος, είχε τυλιγμένο στο κεφάλι του πετσέτες ώστε να μην αφήνει DNA και ίχνη του τα οποία ενδεχομένως στην αποκάλυψη του φρικιαστικού εγκλήματος να τον προσδιοριζαν ως δράστη της ανθρωποκτονίας.

image

Με τη σύλληψη του 27άχρονου Βούλγαρου, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και στα στοιχεία της μητέρας για υπόθαλψη, ψευδορκία και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.
Συμφωνα με τους Αξιωματικούς της Ασφάλειας εκτιμάται ο θάνατος της ανήλικης να επήλθε από χτύπημα του πατέρα της, υπό την επήρεια ουσιών. Από κοινού με τη μητέρα της 4άχρονης Άννυ, αποφάσισαν να καταγγείλουν την εξαφάνισή της ενώ γνώριζαν ότι το κορίτσι δε βρισκόταν πια στη ζωή.

image

Ωστόσο όπως διακρίνεται στον προσωπικό λογαριασμό Facebook τον οποίο διατηρούσε η μητέρας της Άννυ, με φωτογραφίες της 4χρονης, η οποία δολοφονήθηκε άγρια από το βιολογικό της πατέρα. Ο λογαριασμός άμεσα μετά την έκδοση του εντάλματος σύλληψης της μητέρας, απενεργοποιηθηκε από την διαχείριση.
Οι δύο συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

image

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport