Ασφάλεια Αττικής: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία της 4άχρονης, Άννυ

Συνελήφθη ως δράστης ανθρωποκτονίας της 4άχρονης Άννυ, από τη Βουλγαρία την οποία αναζητούσαν με αναγγελία SilverAlert, ο 27άχρονος Βούλγαρος πατέρας της ανήλικης. Ένταλμα σύλληψης και σε βάρος της μητέρας της.

image

Για το ανήλικο κορίτσι από τη Βουλγαρία είχε δηλωθεί η εξαφάνισή της και είχε εκδοθεί αναγγελία SilverAlert (24/04). Αρχικά η μητέρα της δήλωνε ότι άφησε την επιμέλεια του ανηλίκου κοριτσιού σε ομοεθνή φίλη της, χωρίς να “γνωρίζει” περισσότερα στοιχεία σε ερωτήσεις των Αρχών που ερευνούσαν την υπόθεση της εξαφάνισης.
image

Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να προέκυψε η εμπλοκή του από μαρτυρική κατάθεση Βούλγαρου σε κλιμάκιο της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης στη Βουλγαρία, ο οποίος γνωρίζει τους βιολογικούς γονείς της 4άχρονης και υποστηρίζει οτι έμενε μαζί τους στο διαμέρισμα τους, πριν ταξιδέψουν στη Βουλγαρία ( 22-23/04) για να επιστρέψουν την επόμενη μέρα(24/04), οπότε και δήλωσαν την εξαφάνιση στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας.
image

Ο 27άχρονος Στάνισλαβ Μπακαρντζίεβ (Stanislav Bakardzhiev) ή «Σάββας», Βούλγαρος βιολογικός πατέρας της ανήλικης συνελήφθη, όταν όπως προέκυψε από την προανάκριση υπέπεσε σε αντιφάσεις και από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια προέκυψαν ίχνη αίματος της μικρής στο διαμέρισμα στο οποίο διέμεναν.
Το ανήλικο κορίτσι και στο παρελθόν φέρεται να είχε υποστεί κακοποίηση από τον 27χρονο, ο οποίος χτυπούσε την 4άχρονη ενώ την έκανε μπάνιο με κρύο νερό για να εκδικηθεί τη μητέρα της και βιολογική μητέρα της Άννυ.
Σε βάρος της μητέρας μετά τη σύλληψη του 27άχρονου Βούλγαρου, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης στα στοιχεία της.
Εκτιμάται ο θάνατος της ανήλικης να επήλθε από χτύπημα του πατέρα της, υπό την επήρεια ουσιών. Ο μάρτυρας υποστηρίζει ότι ο πατέρας αποκάλυψε ότι βρήκε νεκρό το κορίτσι, την τεμαχισε, φέρεται να έβρασε τα κομμάτια και στη συνέχεια, απέρριψε τμηματικά τη σορό σε κάδους απορριμμάτων κοντά στο σπίτι που διέμεναν. Από κοινού με τη μητέρα της 4άχρονης Άννυ, αποφάσισαν να καταγγείλουν την εξαφάνισή της.
Επίσημες ανακοινώσεις θα παραχωρήσει ο Διοικητής Ασφάλειας, για την υπόθεση στο Αστυνομικό Μέγαρο Αττικής.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport