Εξάρχεια: Σφοδρή επιθεση με εκρηκτικές μολώτοφ δέχθηκε ΟΠΚΕ

Δεν πέρασαν 24ώρες  από την απόφαση διάταξης Αστυνομικής δύναμης στην Καλλιδρομίου και Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ δέχθηκαν καταδρομικής επίθεση με μολωτοφ.

Τα άτομα που πραγματοποίησαν την καταδρομική επίθεση  (16/12-18.15) -περιπου 20- με καλυμμένα χαρακτηριστικά, κινήθηκαν από τη πλατεία Εξαρχείων, και από στενά προσέγγισαν όχημα της ΟΠΚΕ, το οποίο εκτελεί από χθες (15/12) υπηρεσία στατικής σκοπιάς (!) στην Καλλιδρομίου. Οι δραστες άτομα που αυτοπροσδιορίζονται στον αντιεξουσιαστικό και, προκαλεσαν εμπρησμο με αυτοσχέδιες εκρηκτικές βομβες (μολώτοφ) σε όχημα της ΟΠΚΕ και από το ιδιο σημείο, διέφυγαν στη συνέχεια προς την πλατεία Εξαρχείων . Από τη φωτιά που ξέσπασε, δεν προκλήθηκε τραυματισμός.

Είχε προηγηθεί η διαθεση στατικής φύλαξης στην άδεια οικία του Υπουργού Επικρατειας, και στα γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη. Νεότερο εντολή, στην ΔΑΕΑ (15/12), αφορούσε τη διάθεση στατικής ΥΑΤ .. στην Καλλιδρομίου.

»Να φυλάμε τι; Τους συναδέλφους που φρουρούν την εν λόγω οικία; Τους συναδέλφους του ΑΤ Εξαρχείων; Τα Σούπερ Μαρκετ που είναι πλησίον στο σημείο (σεκιουριτι; δωρεάν; για ποιον;) και απαλλοτριώνονται συχνά πυκνά από αντιεξουσιαστες πλιατσικολογους;», ήταν μεταξύ άλλων, το σχόλιο Αστυνομικού .

Κι επειδή ο συγκεκριμένος ένστολος “μάγος” δεν είναι … μάλλον η ηγεσία θα πρέπει να επανεξετάσει τις αποφάσεις για τη διάταξη δυνάμεων στην περιοχή που τους έχουν επιτρέψει να ορίζεται . .. “Εξαρχειστάν”..