Εξάρχεια: Το δράστη στο μπαράζ εμπρησμών αναζητούν οι Αρχές

Μαρτυρίες αυτοπτών αναφέρουν την παρουσία άνδρα στην περιοχή των Εξαρχείων, ο οποίος επιδόθηκε σε μπαράζ εμπρησμών σε οχήματα και κάδους

Οι φωτιές σε σταθμευμένα οχήματα με αναφορά σε έκρηξη που προηγήθηκε στα Εξάρχεια, στη συμβολή της Αλεξάνδρας με την οδό Ζαϊμη, τη Σολωμού και την Ιουλιανού σε κάδους , κινητοποίησε Αστυνομία και Πυροσβεστική (29/02-08.40).
Σύμφωνα με πληροφορίες του NantiaReport.gr, αναζητείται ως ύποπτος άνδρας με αναφορές ότι εν κινήσει πεζός στην περιοχή των Εξαρχείων, προκάλεσε τους εμπρησμούς. Συνολικά, τρία αυτοκίνητα καταστράφηκαν από τη φωτιά στη συμβολή της λεωφόρου Αλεξάνδρας με τη Ζαΐμη. Επί της Ιουλιανού άλλο ένα όχημα έχει υποστεί σοβαρές υλικές ζημιές καθώς και στη Σόλωνος, ενώ φωτιά κατασβέσθηκε σε κάδους επί της Σαριπόλου εμπρησμός εκδηλώθηκε σε κάδους.

Προανάκριση ανέλαβε η ΥΚΑ της Ασφάλεια Αττικής, καθώς και το Ανακριτικό του ΠΣ, ώστε να διακριβωθεί ο τρόπος εκδήλωσης της φωτιάς στα οχήματα και στους κάδους. Στην περιοχή μετέβη και κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών της ΕΛΑΣ.