Εξάρχεια: Έβδομη καταγγελία από γυναίκα για τον λαθρομετανάστη «Δράκο των Εξαρχείων»

Η δημοσιοποίηση της εικόνας του επονομαζόμενου ως «Δράκος των Εξαρχείων» έχει οδηγήσει και άλλες γυναίκες σε καταγγελία σε βάρος του 23χρονου -κατά δήλωσή του- Σύρου, καθώς τον αναγνώρισαν ως δράστε σε επιθέσεις και απόπειρες σε βάρος τους

Το βράδυ της Τετάρτης (22/11-21.00) καταγγέλθηκε από νεαρή γυναίκα επίθεση – έβδομη στη δράση του επονομαζόμενου ως «Δράκος των Εξαρχείων»- σε βάρος της. Όπως  καταγγέλλεται, ο 23χρονος Σύρος (16/11- 12.45) την απείλησε, όταν την εντόπισε να κινείται μόνη της, και την ακολούθησε για ώρα από τη συμβολή των οδών Βασιλείου Βουλγαροκτόνου και Φραντζή στα Εξάρχεια μέχρι τη συμβολή των οδών Εμμανουήλ Μπενάκη και Καλλιδρομίου. Σταμάτησε να την ακολουθεί όταν η νεαρή γυναίκα προσέγγισε σημείο όπου υπήρχαν περαστικοί και ο δράστης αποχώρησε .

Είχαν προηγηθεί άλλες έξι καταγγελίες στο κέντρο της Αθήνας εκ των οποίων μια 13χρονη μαθήτρια και μια επίθεση σε βάρος 18χρονης στην παραλιακή λεωφόρο στη Γλυφάδα, την οποία γλίτωσε φίλος της με τον οποίο είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά και του ζήτησε βοήθεια.

Ο 23χρονος Σύρος απολογείται (24/11) ενώπιον του Ανακριτή, για -τουλάχιστον – επτά επιθέσεις σε βάρος γυναικών οι οποίες έχουν υποβάλλει καταγγελίες σε βάρος του.