Εξάρχεια: Ένταση με άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου και Αστυνομικούς των ΜΑΤ- Προσαγωγές στην Κρατική Ασφάλεια

Άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου συγκεντρώθηκαν στην περιοχή των Εξαρχείων και πραγματοποίησαν πορεία στο κέντρο της Αθήνας, ενώ τους ακολουθούσαν δυνάμεις των ΜΑΤ σε αποτροπή επεισοδίων

(26/10-16.30) Αποδόθηκε στην κυκλοφορία η Λεωφόρος Πατησίων στο ύψος του Οικονομικού Πανεπιστημίου, που είχε διακοπεί λόγων των επεισοδίων από ομάδα ατόμων του αντιεξουσιαστικού χώρου .

(26/10-16.00) Συνεχίζονται τα επεισόδια από ομάδα ατόμων του αντιεξουσιαστικού χώρου με ορμητήριο την ΑΣΟΕΕ, με τους ταραξίες να έχουν στήσει οδοφράγματα στην Πατησίων με ρίψεις αντικειμένων σε βάρος των Αστυνομικών των ΜΑΤ.

Άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου, συγκεντρώθηκαν στα Προπύλαια, σε αντίδραση της υποχρεωτικής λήψης DNA από συλληφθέντες.  Η ανάπτυξη δυνάμεων  της ΔΑΕΕΑ (26/10) στην Ζωοδόχου Πηγής στα Εξάρχεια, σε Μέτρα Αποκατάστασης Τάξης, προκάλεσαν την αντίδραση των ατόμων του αντιεξουσιαστικού χώρου κατά την πορεία που πραγματοποιούσαν στο κέντρο της Αθήνας.

Στη συμβολή της Σόλωνος με την οδό Ακαδημίας, οι αντιεξουσιαστές, επιτέθηκαν στις διμοιρίες με πυροσβεστήρες και αντικείμενα. Σε απώθηση των ταραξιών, οι Αστυνομικοί προχώρησαν σε χρήση χημικών απώθησαν τα άτομα. Σε προσαγωγές έξι ατόμων, σύμφωνα με ενημέρωση του ΝantiaReport.gr προχώρησαν τα ΜΑΤ.

Με πανό στην πύλη του ΕΜΠ άτομα του “χώρου” ενημέρωναν  (25/10) για συγκέντρωση και πορεία στο κέντρο της Αθήνας, μετά τα επεισόδια στο Σύνταγμα στην πορεία (25/10) που πραγματοποίησαν στο κέντρο της Αθήνας, για το θάνατο του Ρομά Νίκου Σαμπάνη.