Εξάρχεια: Εκκένωση και σφράγιση από την ΕΛ.ΑΣ στο «Ωδείο»- Τοσίτσα και Ζαΐμη- που τελούσε υπό επανακατάληψη αντιεξουσιαστών

Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ,  στην περιοχή των Εξαρχείων, σε εκκένωση και σφράγιση στο κτίριο του «Ωδείο» το οποίο τελούσε υπό κατάληψη αντιεξουσιαστών, μετά την εκκένωση τον περασμένο Φεβρουάριο

Σε νέα επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ, το πρωί της Δευτέρας (23/11), για την εκκένωση και σφράγιση στο «Ωδείο» κτίριο που στεγάζεται στη συμβολή των οδών Τοσίτσα και Ζαΐμη, στην περιοχή των Εξαρχείων, το οποίο τελούσε υπό κατάληψη αντιεξουσιαστών.

Συνέργεια του Δήμου Αθηναίων έχουν αναλάβει να καθαρίσουν και να σφραγίσουν εκ νέου το κτίριο, το οποίο είχε περιέλθει σε χρήση παράνομα από ομάδες του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Το «Ωδείο» στη συμβολή των οδών Τοσίτσα και Ζαΐμη στα Εξάρχεια, είχε εκκενωθεί τον περασμένο Φεβρουάριο, καθώς τα τελευταία οχτώ χρόνια τελούσε υπό κατάληψη από ομάδες του “χώρου” και είχαν συλληφθεί στο εσωτερικό του οικήματος, τέσσερις εκ των οποίων τρεις αλλοδαποί . Ωστόσο σχεδόν μια εβδομάδα αργότερα, ομάδα αντιεξουσιαστών και αλληλέγγυων” πραγματοποίησε επανακατάληψη στο κτίριο μετά την επιχείρηση εκκένωσης από την Ελληνική Αστυνομία.

Με ανάρτησή τους σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου- τότε – οι καταληψίες ανέφεραν , «10, 100, 1000 καταλήψεις ενάντια σ’ ένα κόσμο οργανωμένης σήψης» ενώ υποστηρίζουν  «τα εδάφη του αγώνα θα ματώσετε για να τα πάρετε» .

Στο «Ωδείο» μετά το πέρας των εργασιών, θα παραδοθεί στον νόμιμο ιδιοκτήτη του, προς χρήση.