Εύβοια: Νεκρή έγκυος και το έμβρυο που κυοφορούσε- Την παρέσυρε με όχημα ο αρραβωνιαστικός της

Προανάκριση διενεργεί η Τροχαία Χαλκίδας, με τα στοιχεία να καταδεικνύουν τραγικό τροχαιο δυστύχημα, με μοιραία κατάληξη για νεαρή έγκυο και το έμβρυο που κυοφορούσε.

Στην πυλωτή οικίας στην περιοχή Έξω Παναγίτσα Χαλκίδας, βρίσκονται (06/08) η 31άχρονη έγκυος Μαρία Παπαΐωάννου και ο συνομήλικος αρραβωνιαστικός της, όταν ο άνδρας επιχείρησε να ενεργήσει ελιγμό με το αυτοκίνητο της αρραβωνιαστικιάς του, ενώ η ίδια κάθεται σε πλαστική καρέκλα.

Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, ένας εσφαλμένος χειρισμός, και το όχημα με οπισθοπορεία παρασύρει την έγκυο και βρίσκεται πεσμένη στο έδαφος.

Άμεσα γίνεται επικοινωνία με το ΕΚΑΒ με τους συγγενείς να καταγγέλλουν ότι το ασθενοφόρο καθυστέρησε για περισσότερο από μία σχεδόν ώρα να μεταβεί στο σπίτι της οικογένειας, ενώ η απόσταση από την πόλη της Χαλκίδας είναι μόλις 10λεπτα.

Στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας, όπου μεταφέρθηκε η έγκυος διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ νεκρό διαγνώστηκε και έμβρυο που κυοφορούσε η 31άχρονη.

Στους Αστυνομικούς που μετέβησαν στο σπίτι του νεαρού ζευγαριού, ο 31άχρονος ανάφερε οτι επιχείρησε να μετακινήσει το όχημα της αρραβωνιαστικιάς του με την οποία επρόκειτο να παντρευτούν στο τέλος του μήνα, χωρις να υπολογίσει το σημείο που καθόταν η 6μηνών- έγκυος, με αποτέλεσμα σε ελιγμό που ενήργησε να την παρασύρει με τραγική κατάληξη για την ίδια και το έμβρυο τους.