Έβρος: Καταστηματάρχες εστίασης, διαθέτουν τρόφιμα & νερά στις δυνάμεις του Στρατού και της Αστυνομίας στα σύνορα

Ανακοίνωση του προέδρου Καταστηματαρχών Εστίασης Έβρου

Το Σωματείο Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Και Συναφών Επαγγελμάτων στηρίζει τις δυνάμεις του στρατού και της αστυνομίας που βρίσκονται τα τελευταία εικοσιτετράωρα στα σύνορα και δίνουν μάχη να κρατήσουν ασφαλή τα σύνορα της Ελλάδας.

Ο πρόεδρος του Σωματείου Γεωργιάδης Νικόλαος ανακοίνωσε: “Με απόφαση του ΔΣ του Σωματείου μας και μετά από επικοινωνία με ανθρώπους που βρίσκονται στα σύνορα μας αποφασίστηκε και καλούμε όλα τα μέλη μας να έρθουν σε επαφή με το Σωματείο για να προσφέρουν Νερά, Χυμούς, Σπαστους καφέδες, κρουασάν και ενεργειακά ποτά για να μεταφερθούν την Δευτέρα το απόγευμα σε σημεία που υπάρχουν δυνάμεις του στρατού και της Αστυνομίας ώστε να βοηθήσουμε κι εμείς με την σειρά μας τους ανθρώπους που φυλάνε τα σύνορα μας κάτω από αυτές τις δύσκολες συνθήκες. Σας ευχαριστούμε”.

 

 

Ενώ και κάτοικοι προσφέρουν φαγητό που μαγειρεύουν ειδικά για τους Αστυνομικούς, οι οποίοι όλες αυτές τις ημέρες βρίσκονται στην πρώτη γραμμή στα ΕλληνοΤουρκικά Σύνορα, δέχονται τις ακραία βίαιες επιθέσεις από τους λαθρομετανάστες και τους απωθούν με κάθε μέσο.