Ευαγγελισμός: Κλήθηκε η Αστυνομία για συγκέντρωση εργαζομένων στον κλάδο υγείας προσκείμενοι σε παράταξη κατά παράβαση των μέτρων για τον κορωνοϊό

Ένταση όταν οργανωμένα συνδικαλιστική παράταξη εργαζομένων πραγματοποίησε παρέμβαση διαμαρτυρίας με συνωστισμό εντός Νοσοκομείου

Ένταση επικράτησε στον Ευαγγελισμό (07/04-09.00) όταν στον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου, συνδικαλιστική παράταξη εργαζομένων γιατρών και υγειονομικών , προσκείμενη στην παράταξη του ΠΑΜΕ κατά παράβαση των πρωτοκόλλων υγειας και των μέτρων που έχουν ληφθεί σε αποτροπή της διάδοσης του κορωνοϊού συγκεντρώθηκαν σε παράσταση διαμαρτυρίας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας.

Στο χώρο κλήθηκαν πληρώματα της Άμεσης Δράσης, καθώς λόγω των μέτρων που έχουν ληφθεί απαγορεύονται οι συναθροίσεις και ο συνωστισμός. Με εντολές Κέντρου οι Αστυνομικοί έκαναν συστάσεις στους οργανωμένους διαδηλωτές οι οποίοι συνωστίστηκαν στην είσοδο, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση.

Με παρέμβαση του προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου, Ηλίας Σιώρας, η κατάσταση εκτονώθηκε και οι αστυνομικές δυνάμεις αποχώρησαν από τον προαύλιο χώρο του Ευαγγελισμού. Η παρέμβαση στον Ευαγγελισμό ολοκληρώθηκε στη συνέχεια.