“Εσείς που πριν τις εκλογές διακηρύσσεται, αλλά μένετε στην Αθήνα, διερωτώμαι μήπως ο Έβρος δεν περιλαμβάνεται στις διακηρύξεις σας;”

Διαδικτυακή ανοιχτή επιστολή προς τον Πρωθυπουργό και τους αρμόδιους Υπουργούς με προβληματισμούς κατοίκου του ακριτικού Δήμου Τριγώνου, Έβρου για την ασφάλεια των κατοίκων

Με μια πρόσφατη φωτογραφία λαθρομεταναστών στην πλατεία των Πετρωτών ακρίτας του Έβρου απευθύνεται στην Κυβέρνηση.

Όπως επισημαίνει,  «Προς τον πρωθυπουργό της Ελλάδας κύριο Μητσοτάκη, τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κύριο Χρυσοχοΐδη, τον Υπουργό Λαθρομετανάστευσης κύριο Μηταράκη, προς τους βουλευτές Έβρου, προς την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, στο Δήμαρχο Ορεστιάδας και προς όλους αυτούς που πολιτεύονται στον Έβρο. Κυρίες και κύριοι καθημερινά ακούμε στα ΜΜΕ ότι τα σύνορα στον Έβρο είναι ασφαλές και θωρακισμένα σαν Αστακός και δεν περνάει ούτε κουνούπι. Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις, η ώρα 22μμ στην πλατεία του χωριού στα Πετρωτά Έβρου, πάνω από 30 Λαθρομετανάστες κατέκλυσαν την πλατεία του χωριού. Πόσο ασφαλής μπορεί να νιώθει ένας ηλικιωμένος βλέποντας τους εξαθλιωμένους ανθρώπους που κατέκλυσαν την πλατεία? Αυτή η κατάσταση είναι σε καθημερινή βάση κυρίες και κύριοι πολιτικοί μας. Εσείς που πριν τις εκλογές διακηρύσσεται, αλλά μένετε στην Αθήνα ότι, θα, θα, θα πολλά θα, θα διασφαλίζεται την ασφάλεια των Ελλήνων. Και διερωτώμαι μήπως ο Νομός Έβρου δεν συμπεριλαμβάνεται στις διακηρύξεις σας?

Με εκτίμηση κάτοικος Τριγώνου»