Ερμού: Ψυχασθενής, ναρκομανής και επικίνδυνος ο Αφγανός δράστης επίθεσης, αλλά κυκλοφορεί ελεύθερος

Ως επικίνδυνος είχε κριθεί ο Αφγανός δράστης επίθεσης, στην 20χρονη ενω βάδιζε με την παρέα της, στον πεζόδρομο της Ερμού ωστόσο κυκλοφορούσε ελεύθερος

Ο 24χρονος λαθρομετανάστης με καταγωγή από το Αφγανιστάν πλησίασε την 20χρονη ενώ περπατούσε στην Ερμού, με το φίλο της και φιλικό ζευγάρι και τη χτύπησε στο πρόσωπο, με την νεαρή γυναίκα σε κρίση πανικού να καταρρέει στο δρόμο.

Ο δράστης, λαθρομεταναστης απο το Αφγανιστάν εισήλθε παρανομα στην Ελλάδα (2017) και κατα το παρελθόν είχε συλληφθεί για κατοχή ως χρήστης ναρκωτικών, ενω εχε εγκλεισμους σε ψυχιατρικές κλινικές. Ωστόσο σε βάρος του, δεν είχε υποβληθεί προηγούμενη καταγγελία, καθως όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί, τα θύματά του δεν ήθελαν να δώσουν συνέχεια.

«Είναι αναπόφευκτο να ξανασυμβεί, αφού παραμένει ελεύθερος»

Γυναίκα θύμα επίθεσης του 24χρονου Αφγανού λαθρομετανάστη, σε δήλωσή της, ανέφερε οτι, «Αυτό που συνέβη χθες το μεσημέρι στην Ερμού ήταν αναπόφευκτο από τη στιγμή που ο 24χρονος συνέχιζε να κυκλοφορεί ελεύθερος. Πολλές φορές μας είχε επιτεθεί με σπρωξιές και είχε δείξει μαχαίρι. Ξέρουμε ότι τον έχει πιάσει πολλές φορές η αστυνομία».