Έρευνα για περιστατικό που καταγγέλουν αυτοκινητιστές, με τραυματισμό συναδέλφου τους, με αφορμή τη δολοφονία του 52άχρονου οδηγού ΤΑΞΙ

Το προφίλ του δολοφόνου του αυτοκινητιστή, στην Κηφισιά επιχειρούν να δημιουργήσουν Αξιωματικοί της Ασφαλειας Αττικης. Εκτιμούν για το δράστη  να πρόκειται για άτομο με μειωμένο καταλογισμό, ενδεχομένως με ψυχολογικά προβλήματα, που ενέργεια επιθέσεις σε αυτοκινητιστές.

Προσωπικότητα με βαθιές εμμονές και ψυχολογικές εποκλίσεις εκτιμούν οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας, για το δράστης της δολοφονίας του 52άχρονου αυτοκινητιστή Γιώργου Δεκαβάλλα, ο οποίος εντοπίσθηκε δολοφονημένος στην Κηφισιά, στη συμβολή των οδών Κοκκιναρά και Χαριλάου Τρικούπη.

Ο εντοπισμός του 52άχρονου αυτοκινητιστή προκάλεσε συζητήσεις μεταξύ των συναδέλφων του, και αναφορά σε περιστατικό το οποίο δεν εχει καταγραφεί από την Αστυνομία, με τραυματισμό 30άχρονου οδηγού ΤΑΞΙ, σχεδόν πριν ένα μήνα, από τα πυρά ένοπλου χωρίς ληστεία, με το δράστη να τον εχει πυροβολήσει στο λαιμο. Αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να πρόκειται για άτομο που έχει “εμμονή” και στο στόχαστρο του έχουν μπει οι αυτοκινητιστές.

Στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛΑΣ με βαλλιστική εξέταση θα αναζητηθεί ταυτοποίηση  ωστε να εξακριβωθεί εάν πρόκειται για τον ίδιο δράστη και το ίδιο μετασκευασμένο 22άρι πιστόλι.

Προανάκριση διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής.