Επιπλέον τρείς ληστείες είχε διαπράξει ο “τρελος”- Κατασχέθηκαν όπλα και πυρομαχικά στο σπίτι του

Στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, παραπέμφθηκε η δικογραφία ενώ ο 33χρονος με το προσωνύμιο “Τρελός ” οδηγήθηκε στο Τμήμα Εκτελέσεως Ποινών της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών

Σε κατ οίκον έρευνα στο διαμέρισμα του 33χρονου με το προσωνύμιο “Τρελός”33χρονου με το προσωνύμιο “Τρελός”, ο οποίος συνελήφθη για τη ληστεία σε τράπεζα στη Μητροπόλεως, κατασχέθηκαν από την αστυνομία, πολεμικό τυφέκιο (kalashnikov) με γεμιστήρα και 26 φυσίγγια, 19 φυσίγγια πολεμικού τυφεκίου, δύο πιστόλια με γεμιστήρες που περιείχαν 11 και 14 φυσίγγια αντίστοιχα, τρείς γεμιστήρες πιστολιού και 28 φυσίγγια, περίστροφο με 6 φυσίγγια, ταχυγεμιστήρας περιστρόφου και 141 φυσίγγια, νάιλον συσκευασία, με ηρωίνη βάρους 36,67 γραμμαρίων, κινητά τηλέφωνα, κάρτες sim , χρήματα και ιδιόχειρες σημειώσεις.

Ο 33χρονος είχε κηρυχθεί δραπέτης (02/08) καθώς παραβίασε τους όρους χορήγησης τακτικής άδειας απουσίας από κατάστημα κράτησης Λάρισας, όπου εξέτιε πολυετή ποινή φυλάκισης (46 ετών και 5 μηνών) και αναζητείτο. Ενώ στο πλαίσιο της Αστυνομικής έρευνας,  συνελήφθη και κρατείται και 34χρονη φίλη του.

Στη δικογραφία που σχηματίστηκε για -κατά περίπτωση- ληστεία κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, αντίσταση, νομοθεσία για τα όπλα και τα ναρκωτικά, περιλαμβάνονται τα στοιχεία του συνεργού του, ο οποίος έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται. Όπως προέκυψε από την έρευνα, από κοινού κατά το τελευταίο δίμηνο, διέπραξαν τρείς ληστείες σε καταστήματα τραπεζών σε περιοχές της Αττικής.