“Επικροτούμε τις άμεσες ενέργειες του Αστυνομικού Δ/ντη να μεριμνήσει σχετικά με τα Rapid Test Covid19 στους νέους Συνοριοφύλακες”

Ανακοίνωση της Συνδικαλιστικής Κίνησης Αστυνομικών Ξάνθης, σε υλοποίηση του αιτήματός τους για διενέργεια rapid test σε όλους του εκπαιδευόμενους Συνοριοφύλακες, οι οποίοι βρίσκονται σε πρακτική άσκηση στο ΠΡΟΚΕΚΑ

Όπως αναφέρεται στην επιστολή των συνδικαλιστών, «Σε συνέχεια της παρέμβασής μας με το από 4-12-2020 έγγραφό μας προς τον κ Δντή Δνσης Αστυνομίας Ξάνθης για διενέργεια COVID-19 τεστ στους εκπαιδευόμενους ΣΦ που θα παρουσιαστούν στο ΠΡΟΚΕΚΑ Ξάνθης, επικροτούμε τις άμεσες ενέργειες του Αστυνομικού Δ/ντη κ ΓΙΩΡΗ Πασχάλη να μεριμνήσει σχετικά. Έτσι δόθηκε εντολή με την άφιξη των νέων συναδέλφων και προ της ανάληψης υπηρεσίας να υποβληθούν σε τεστ από την Υπηρεσιακή Ιατρό της Δ/νσής μας σε 2 μέρες, Τρίτη 6-12 και Τετάρτη 7-12.
Στη συνέχεια αναλόγως του αποτελέσματος θα διατεθούν σε υπηρεσία ή κατ’ οίκον περιορισμό σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα. ..Γιατί είμαστε εδώ όχι μόνο για να καταγγέλλουμε τα κακώς κείμενα της Διοίκησης αλλά και να επαινούμε ενέργειες που πραγματοποιούνται προς όφελος των μελών μας».