“Επικίνδυνη – εκτός από εκνευριστικη – η απάθεια των υπευθύνων, στην καθυστέρηση στην καταβολή της νυχτερινής αποζημίωσης”

Με αφορμή την “παγιώση” της μη καταβολής νυχτερινών στο ένστολο προσωπικό, σχόλιο Αστυνομικού.

“Το θέμα πλέον δεν είναι αν θα καταβληθούν τα χρωστουμενα νυχτερινά. Έτσι κ αλλιώς 120€ δεν πρόκειται να σώσουν την κατάσταση.

Το θέμα είναι η συμπεριφορά όλων των εμπλεκομένων απέναντι στο προσωπικό που ξενυχτάει, με κρύο, βροχή, πάνω στις μηχανές, στις σκοπιές, στις κλούβες, τα κρατητήρια, τα σύνορα κ οπουδήποτε αλλού κρίνει η Υπηρεσία ότι χρειάζεται αστυνομική παρουσία.

Ρωτάς τους συνδικαλιστές κ σου απαντάνε με ένα “ξερό” δεν έχει υπογραφεί ακόμα η ΚΥΑ, ρωτάς τους διοικούντες λαμβάνεις πάλι την ίδια απάντηση κ είμαι σίγουρος πως αν ρωτήσεις κάποιον “αρμόδιο” πολιτικό θα σου δώσει την ίδια απάντηση επιρρίπτοντας τις ευθύνες για την μη υπογραφή της ΚΥΑ σε άλλον πολιτικό!

Είναι πλέον επικίνδυνη – εκτός από εκνευριστικη – αυτή η απάθεια όλων των υπευθύνων, καθώς πλέον συνηθίσαμε την καθυστέρηση στην καταβολή της νυχτερινής αποζημίωσης στο τέλος του έτους κ την θεωρούμε κανονικότητα!
Πολύ φοβάμαι ότι με αυτή την παθητική στάση των πολυάριθμων συνδικαλιστικών φορέων του Σώματος σε αυτό το σοβαρό θέμα, μην ανοίξει η όρεξη των κυβερνώντων κ αρχίσουν κ δεν καταβάλουν τη νυχτερινή αποζημίωση όποτε τα οικονομικά του Κράτους δεν πάνε καλά”..