Επεισόδια στο Καραϊσκάκη- Επέμβαση των ΜΑΤ

Με τη λήξη του αγώνα ΑΕΚ ΟΣΦΠ στο γήπεδο Καραϊσκάκη, οπαδοί του Ολυμπιακού απο τις εξέδρες απωθήθηκαν από τα ΜΑΤ, ενώ προσπαθούσαν να προσεγγίσουν τα δημοσιογραφικά.

Χρήση χημικών και ένταση στις εξέδρες με επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς του Ολυμπιακού και δυνάμεις της Αστυνομίας ενω επιχειρούσαν να τους απωθήσουν να προσεγγίσουν τα Δημοσιογραφικά.

Η Αστυνομία- σύμφωνα με Αστυνομικές του nantiaReport- αποδίδει ευθύνη στους «ερυθρόλευκους» καθως βρέθηκαν στα αποδητήρια άτομα τα οποία δε δικαιολογούσαν την παρουσία τους, και προπηλάκισαν τους διαιτητές, μετά τη λήξη του αγώνα και στην διασφάλιση της ακεραιότητας τους, κρίθηκε επιβεβλημένη η επέμβαση των ΜΑΤ. Σημειώνεται οτι χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η αποχώρηση της ομάδας της ΑΕΚ.

Τα επεισόδια συνεχίστηκαν και κατά την αποχώρηση οπαδών του ΟΣΦΠ, απογοητευμένοι από το τελικό αποτέλεσμα του ημιτελικού με την ΑΕΚ, κι εκτός γηπέδου με χρήση δακρυγόνων από τα ΜΑΤ.

Ωστόσο σε καταγγελία προχώρησαν οι «ερυθρόλευκοι» για τις δυνάμεις της Αστυνομίας, ότι απέκλεισαν τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού και χτύπησαν παίκτες και τεχνικούς της αποστολής .

Αναλυτικά η δήλωση του Κώστα Καραπαπά:

«Νομίζω πως όλοι είδατε τι έγινε απόψε. Και δεν μιλάω για αυτά που έκανε ο Παπαπέτρου και οι βοηθοί του. Μόλις τελείωσε το ματς, διμοιρία των ΜΑΤ απέκλεισε τα αποδυτήριά μας και χτύπησε τους πάντες! Ανάμεσά τους και ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Χτύπησαν φροντιστές που δεν είχαν καμία σχέση με οτιδήποτε άλλο, που βγάζουν απλώς το μεροκάματό τους μεταφέροντας πετσέτες. Χτύπησαν αλύπητα κόσμο, απίστευτα πράγματα. Αυτό που έγινε απόψε είναι χούντα! Με αυτά πρέπει να ασχοληθούν οι αρμόδιοι υπουργοί και η Κυβέρνηση. Αυτό είναι το σοβαρό θέμα. Ο φροντιστής μας είχε αίματα στο πρόσωπό του…»