“Επαναστατική γυμναστική” για μπαχαλάκηδες: “Για κάθε εκκένωση 1.000 ακόμα καταλήψεις. Για κάθε μπάτσο μια σφαίρα”

Ανάληψη ευθύνης για εμπρησμό πούλμαν στου Φιλοπάππου με την … “υπογραφή” στα στοιχεία του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη

Με κείμενο ανάληψης ευθύνης σε διαδικτυακό ιστότοπο διακίνησης ιδιεών του αντιεξουσιαστικού χώρου, με τους συντάκτες να “υπογράφουν” στα στοιχεία του ΜιχάληΧρυσοχοϊδη, ανέλαβαν την ευθύνη για εμπρησμό σε τέσσερα λεωφορεία (22/01) στο λόφο του Φιλοπάππου.

Με επειλές και χωρίς ιδεολογικό υπόβαθρο, αντιτείνουν και απειλούν, ..“Υπάρχει το δικαίωμα στον τσιμεντόλιθο. Υπάρχει το δικαίωμα στο στειλιάρι. Υπάρχει το δικαίωμα στη μολότοφ στα Εξάρχεια, ή οπουδήποτε. Υπάρχει το δικαίωμα στον εμπρησμό οχημάτων. Υπάρχει το δικαίωμα στον ένοπλο αγώνα. Υπάρχει το δικαίωμα στην εξέγερση και την απελευθέρωση απ’ τη σκλαβιά. Για κάθε εκκένωση 1.000 ακόμα καταλήψεις. Για κάθε μπάτσο μια σφαίρα“..

Οι συντάκτες του κειμένου υποστηρίζουν ότι η εμπρηστική επίθεση έγινε σε “αντίποινα και ένδειξη αλληλεγγύης” στην αποτροπή από την Αστυνομία με επιχείρηση που οργανώθηκε, σε προσπάθεια ανακατάληψης των καταλήψεων στο Κουκάκι.