“Εντοπίσθηκαν με πλαστά έγγραφα και απομακρύνθηκαν ΌΛΟΙ, είναι ο ΜΟΝΟΣ σε όλη την Ελλάδα που δεν έφυγε και ..  εκλέγεται;!”

Με αφορμή την ανακοίνωση την ονομάτων των εκλεγμένων στο Πρωτοβάθμιο Συνδικαλιστικό και τους αντιπροσώπους στην Ομοσπονδία, ένστολος σχολιάζει και θέτει ερωτήματα

Παραθέτει στο σχόλιό του πρός το NantiaReport.gr, ένστολος, «Γιατί οι ομάδες γράφουν ιστορία» σχολιάζουν επαγγελματίες συνδικαλιστές για τις εκλογές της ΠΟΑΣΥ και παραθέτουν τα μέλη της “ομάδας” των εκλεγμένων στην Ένωσης.

«Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει να είναι μόνο τίμια πρέπει να φαίνεται»! Άραγε οι συνάδελφοι που τον ψήφισαν ήξεραν το παρελθόν του? Πως οι επαγγελματίες συνδικαλιστές υπέρμαχοι των πανελλαδικών έχουν μαζί τους έναν εισερχόμενο με προκήρυξη ορισμένων καθηκοντων και μάλιστα παραπέμφθηκε με κατηγορίες, που κανονικά ΔΕΝ θα έπρεπε να υπηρετεί καθώς  εντοπίσθηκε με πλαστό πτυχίο αγγλικών. Ενώ ΟΛΟΙ έφυγαν και μάλιστα μόλις την περασμένη εβδομάδα τους ήρθαν μπιλιετακια μέσω Εφορίας να δώσουν ως “αχραιοστητως καταβληθέντα” πάνω από 200.000€ -τους μισθούς 15 ετών- ειναι ο μόνος που μπλόκαρε την απόλυση του με ασφαλιστικά μέτρα. Είναι ο ΜΟΝΟΣ σε όλη την Ελλάδα που δεν έφυγε».

NantiaReport.gr Από νεότερη ενημέρωση ανάλογη περίπτωση κατώτερου Αξιωματικού της ΕΛΑΣ σε Υπηρεσία Ασφαλειας στη νησιωτική Ελλάδα με συγγενικό σύνδεσμο με πρωην Υπουργό κομματος της αντιπολίτευσης, ο οποιος προσέφυγε και με απόφαση του Ακυρωτικού Δικαστηρίου έχει λάβει τοποθέτηση σε ειδική Υπηρεσία.