Οι “εντυπώσεις” απο τις επισκέψεις της Τζολί ή της Σαράντον έχουν περάσει στο παρελθόν

Το περιστατικό με τον ανήλικο που επιτίθεται εναντίον Αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ, σχολιάζουν οι Αστυνομικοί:

“Από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στα Μέσα Μαζικής “Εντυποσιολογιας”
Η ..”τεταρτη εξουσία” για άλλη μια φορά.. στη “βολική ” δημιουργία εντυπώσεων..

Για ακόμα μια φορά- δυστυχώς – κάποιοι εκπρόσωποι της “ενημέρωσης” προσπάθησαν να μας πείσουν με περιγραφές και τίτλους για γεγονότα που ενω τα βλέπαμε με τα μάτια μας, άλλα ακούγαμε στ’ αυτιά μας.. Για “επίμεμπτες” ενέργειες συναδέλφου προς έναν “ανυπεράσπιστο” μικρό προσφυγα (γιατί αυτό πουλάει) στο δόγμα “μην αφήσεις μια αλήθεια να σου χαλάει το ρεπορταζ”.. Διαψεύστηκαν ευτυχώς, καθώς οι αντιδράσεις από τους πολίτες ήταν έντονες- ενώ υπήρξε (περιορισμένη) μερίδα του τύπου και με τη στήριξη των συναδέλφων να σχολιάζουν στα ειδησεογραφικά site υπέρ του Αστυνομικού -όχι γιατί ξαφνικά αγαπήσαν την Αστυνομία, αλλά ως αδιαψευστος μάρτυρας το βίντεο να έχει αποτυπώσει τις εικόνες.

Θα πρέπει πια να γίνει κατανοητό, ότι το μεταναστευτικό αποτελεί “βραδυφλεγή βόμβα” καθώς οι “εντυπώσεις” απο τις επισκέψεις της Τζολί ή της Σαραντον έχουν περάσει .. στο παρελθόν.

Είναι και εκείνες οι εικόνες που αποτυπώνουν τις ειλικρινείς ενέργειες αστυνομικών σε υποστήριξη των παράνομων μεταναστών και προσφύγων που βρίσκονται καθημερινά στα Κέντρα, και είναι”άβολες” καθώς αυτές, δεν πουλάνε..

Αφηστε πλέον τον ΑΠΛΟ Αστυνομικό -τον άνθρωπο κάτω από την υπηρεσιακή στολή- να κάνει την δουλειά του..

Υ.Γ.Κανονικα αντί το θέμα να θεωρείται λήξαν δεν πρέπει να αναζητηθεί ο “μικρός” και η οικογένεια του για τα νόμιμα… Υ.Γ. Η στρατολόγηση παιδιών είναι ότι χειρότερο…

_________

* ΜΑΧΙΜΟΙ