“Ένας υπέροχος άνθρωπος και συνάδελφος “πέταξε” για τη γη των Αγγέλων…”

Ο αιφνίδιος θάνατος αστυνομικού που υπηρετούσε στο Αστυνομικό Τμήμα Αλιβερίου, ανήμερα της γιορτής του από ανακοπή καρδιάς επέφερε βαρύ πένθος στους οικείους και σε όσους τον γνώρισαν

Ο Άγγελος Βαρδάκης με καταγωγή από την Κρήτη, κατέληξε σε αιφνίδιο καρδιακό επεισόδιο ανήμερα της γιορτής του. Πατέρας δύο παιδιών και σύζυγος, έχει αφήσει αισθητή την παρουσία του στο Αλιβέρι Ευβοίας όπου υπηρετούσε .

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει: «Από εχθες, η Αστυνομική οικογένεια της Εύβοιας, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, θρηνεί για ένα ακόμα απροσδόκητο χαμό. Ένας υπέροχος άνθρωπος και συνάδελφος, ένα άξιο τέκνο της γης της Κρήτης, που κοσμούσε το Νομό μας, και το Α.Τ Αλιβερίου, “πέταξε για τη γη των Αγγέλων…”

H Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Εύβοιας, εκφράζει τα θερμά της Συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του, δηλώνοντας ότι όλοι θα σταθούμε με κάθε τρόπο δίπλα τους».

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψάλει την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022, στις 11.00πμ. στον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης στον Κάραβο Αλιβερίου.