Ένας χρόνος απο τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβαζ

Συμπληρώνετε ένας χρόνος από τη δολοφονία του αστυνομικού συντάκτη Γιώργου Καραϊβαζ, ενώ επέστρεφε στο σπίτι του, με τους δράστες αναβάτες δικύκλου να διαφεύγουν

Το κείμενο παρατίθεται στον διαδικτυακό ιστότοπο bloko.gr το οποίο ειχε δημιουργήσει και έφερε την υπογραφή του Γιώργου Καραϊβαζ, με τον τίτλο “Ενας χρόνος χωρίς το Γιωργο”

«Πριν από ένα χρόνο τέτοια ώρα οι σφαίρες από ένα όπλο σου στέρησαν τη ζωή. Μοιάζει για όλους σαν χθες όταν, εκείνο το μεσημέρι της Παρασκευής 9 Απριλίου 2021 χτυπούσαν τα τηλέφωνα και κανένας δεν ήθελε να το πιστέψει.

Για όλους εμάς ήσουν ο Γιώργος. Ο άνθρωπος που που πάντα είχε το χαμόγελο στα χείλη, ο άνθρωπος που πότε δεν ήθελε να στενοχωρεί τους δικούς του. Ο άνθρωπος που ποτέ δεν γύρισε την πλάτη σε κανένα. Λείπεις. Λείπει η παρέα σου, η πένα σου, ο λόγος σου και η εντιμότητά του.

Πολλά έχουν ακουστεί και πολλά έχουν γραφτεί για τους ανθρώπους που δίχως δισταγμό σου έκαναν κακό. Δε θα κάνουμε εικασίες και εκτιμήσεις. Ποτέ δεν το κάναμε και ούτε πρόκειται.

Ευχόμαστε ότι πολύ σύντομα η Ελληνική Αστυνομιά θα βρει τους υπεύθυνους και θα τους οδηγήσει στη Δικαισύνη ελπίζοντας τότε να μάθουμε το ΓΙΑΤΙ»