ΕΝ.ΑΣ.Υ Αττικής: “Ούτε μία δήλωση στήριξης των αστυνομικών ή καταδίκης των εμπρηστικών επιθέσεων “

“..δεν είδαμε και δεν ακούσαμε ούτε μία δήλωση στήριξης των αστυνομικών ή καταδίκης των παραπάνω εμπρηστικών επιθέσεων από κανέναν. Φορείς, θεσμοί, κόμματα, οργανώσεις που άλλες φορές είναι λαλίστατοι κατά του αστυνομικού έργου και της αστυνομικής πρακτικής δυστυχώς κάτι τέτοιες ώρες σιωπούν!..”

image

“Αργά χτες το βράδυ πραγματοποιήθηκε άλλη μία από τις πολλές επιθέσεις με βόμβες μολότοφ που συστηματικά γίνονται τον τελευταίο καιρό στα γραφεία του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και στους πλησίον δρόμους. Στόχος εκτός των γραφείων του κοινοβουλευτικού κόμματος είναι πολύ συχνά οι αστυνομικές δυνάμεις που φυλάσσουν την περιοχή.
Αυτό το σύνηθες φαινόμενο βίας θέτει σε κίνδυνο συχνά τη ζωή των εργαζόμενων αστυνομικών που εκτελούν υπηρεσία φύλαξης του συγκεκριμένου σημείου. Από την επίθεση κινδύνευσαν οι ζωές, αστυνομικών της Δ.Α.Ε.Α. και ανυποψίαστων πολιτών, ενώ διαταράχθηκε και η ειρήνη της περιοχής γενικότερα.
Δυστυχώς όμως δεν είδαμε και δεν ακούσαμε ούτε μία δήλωση στήριξης των αστυνομικών ή καταδίκης των παραπάνω εμπρηστικών επιθέσεων από κανέναν. Φορείς, θεσμοί, κόμματα, οργανώσεις που άλλες φορές είναι λαλίστατοι κατά του αστυνομικού έργου και της αστυνομικής πρακτικής δυστυχώς κάτι τέτοιες ώρες σιωπούν!

Φευ…..

Για το Δ.Σ.