Ελληνικό: Πυροβόλησε τη σύντροφό του και επιχείρησε αυτοχειρία εν οδώ

Πληρώματα της Αμεσης Δράσης, κλήθηκαν σε διαχείρηση οικογενειακού επεισοδίου που εξελίχθηκε σε ένοπλο με πυροβολισμούς στην περιοχή του Ελληνικού.

Με πληροφορίες από Αστυνομικές πηγές του NantiaReport.gr, πρόκειται για  τον 70άχρονο Νίκο Σαργένη Αντιπτέραρχο ε.α της ΠΑ, ο οποίος πυροβόλησε την 59άχρονη Βουλγάρα σύζυγό του Άννα, έξω από το σπίτι στο οποίο διέμεναν στο Ελληνικό, και στη συνέχεια ενήργησε σε βάρος του αυτοχειρία.

Στον παράδρομο της Λ.Βουλιαγμένης στο ύψος του 88, περιοχή Ελληνικού (21/03-12.00) άντρας ύστερα από φραστικό επεισόδιο με τη σύζυγό του, φέρεται να την πυροβόλησε και στη συνέχεια έστρεψε το οπλο στον εαυτό του.

Από τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, αναφέρεται ότι πρόκειται για Αντιπτέραρχο ε.α, ο οποίος πυροβόλησε τη Βουλγάρα σύζυγό του, έξω από το σπίτι στο οποίο διέμεναν στο Ελληνικό, και στη συνέχεια αποπειράθηκε σε βάρος του αυτοχειρία.

Σοβαρά τραυματισμένοι και οι δύο, μεταφέρθηκαν σε κρίσιμη κατάσταση, στο Ασκληπιείο της Βούλας.

Στο σημείο πληρώματα της ΑΔ και της Ασφάλειας, εχουν αποκλείσει το σημείο, ενω αυτόπτες μαρτυρες του ενοπλου επεισοδίου, διερχομενοι πολίτες, καταθέτουν στους Αστυνομικούς όσα προηγήθηκαν.