Ελληνικό: Κατέληξαν ο Αντιπτέραρχος και η σύντροφός του, στο Νοσοκομείο

Βαρύτατα τραυματισμένοι ο Αντιπτέραρχος εα και η Βουλγάρα σύντροφός του, μεταφέρθηκαν στο Ασκληπιείο όπου και κατέληξαν.

Οι διερχόμενοι και οι περίοικοι στη γειτονιά στον παράδρομο του Ελληνικού, άκουσαν τις φωνές και το έντονο επεισόδιο αναμεσα στο ζευγάρι. Ο 86άχρονος Αντιπτέραρχος εν αποστρατεία με πιστόλι των 22mm, σε φραστικό επεισόδιο με την 59άχρονη Βουλγάρα σύντροφό του, την πυροβόλησε έξω από το σπίτι στο οποίο διέμεναν (21/03-12.00). Χωρίς να προλάβουν όσοι βρέθηκαν αυτόπτες μάρτυρες του ένοπλου επεισοδίου να ανταποκριθούν και να αντιδράσουν, ο 86άχρονος απόστρατος, επέστρεψε στο εσωτερικό του σπιτιού, έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και ενήργησε αυτοχειρία.

Η 59άχρονη Βουλγάρα, αν και βαρύτατα τραυματισμένη, από τα πυρά που δέχθηκε, έφτασε από την αυλή του σπιτιού στο οποίο διέμενε το ζευγάρι, στον παράδρομο της Λ.Βουλιαγμένης, και κατέρρευσε μπροστά σε διερχόμενο ΤΑΧΙ.  «Μπήκε μέσα στο αυτοκίνητο για να τη σώσω. Ήταν μέσα στα αίματα. «Με σκοτώνει, με σκότωσε», είπε. Της ζήτησα να βγει έξω. Τότε άκουσα δύο πυροβολισμούς. Μέσα στα αίματα είναι το αυτοκίνητο, μέσα και έξω», σχολίασε ο οδηγός του διερχόμενοι ΤΑΧΙ στο οποίο κατέφυγε αιμόφυρτη η 59άχρονη.

Μαρτυρίες περιοίκων αναφέρουν ότι η 50άχρονη είχε προσληφθεί και φρόντιζε τη σύζυγο του 86άχρονου, η οποία πέθανε πριν από λίγα χρόνια. Στις καταθέσεις του οι περίοικοι στους Αστυνομικούς ανέφεραν ότι ο Αντιπτέραρχος με την πρώτη του σύζυγο είχαν αποκτήσει κι έναν  γιο, ο οποίος  επίσης έχει πεθάνει. Πριν περίπου ένα χρόνο, ο απόστρατος, είχε παντρευτεί με τη Βουλγάρα και έμεναν μαζί, ωστόσο το τελευταίο διάστημα είχαν μεταξύ τους διαφωνίες για τα περιουσιακά στοιχεία του 86άχρονου, καθώς φέρεται η 59άχρονη να θέλει να γίνει συνδικαιούχος της, με τον απόστρατο να εκφράζει έντονη διαφωνία.

Στον παράδρομο της Λ.Βουλιαγμένης 88, στο ύψος του Ελληνικού, άμεσα κλήθηκαν και μετέβησαν πληρώματα της  ΑΔ και της Ασφάλειας. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε βαρύτατα τραυματισμένους τον 86άχρονο και την 59άχρονη Βουλγάρα, για το Ασκληπιείο Βούλας. Παρά τις προσπάθειες του νοσηλευτικιϊατρικού προσωπικού, και οι δύο κατέληξαν στα βαρύτατα τραυμάτα τους.

Προανάκριση διενεργεί η Ασφάλεια.