Έλληνας “εξυπνάκιας” έβρισε Βρετανό Αστυνομικό και έλαβε.. απάντηση σε άπταιστα ελληνικά!

Βρέθηκε στο Λονδίνο και μπροστά σε ενστόλους  της Μητροπολιτικής Αστυνομίας του Λονδίνου, έκανε την “εξυπνάδα” να τους βρίσει στα Ελληνικά χωρίς να γνωρίζει ότι μεταξύ των Αστυνομικών της Βρετανίας, έχουν προσληφθεί με προσόντα τη γνώση της ελληνικής γλώσσας

Με τον Αϊνσταιν να έχει εκφράσει τις επιφυλάξεις του, αναγνωρίζοντας το ενδεχόμενο τέλους του σύμπαντος, σε κάποιες περιπτώσεις αν και θα έπρεπε να αποδίδεται ως “αδίκημα”, αναγνωρίζεται ως μειωμένος καταλογισμός. Σε αυτή την κατηγορία εμπίπτει και ο νεαρός που βρέθηκε στο Λονδίνο και είχε “έμπνευση” να βρίσει Αστυνομικό της Μητροπολιτικής Αστυνομίας του Λονδίνου.

https://www.facebook.com/melina.danoy/videos/1110606869287958/?t=9

«We are here with the British Police, the best in the world. Το μ@@@ί της μάνας σας!», αναφέρει ο νεαρός ενώ κρατάει το κινητό του σε αυτοκαταγραφή της πράξης του, πριν γυρίσει στον Αστυνομικό πίσω του και ρωτήσει «Υou know?». Στην έναρξη του βίντεο άτομο που δεν εμφανίζεται, ακούγεται να λέει, «δεν θα μου κάνουν τίποτα, στ’α@@@δια μου». Αλλά η εξέλιξη, αιφνιδιάζει, με τον Αστυνομικό να γυρίζει και σε άπταιστα Ελληνικά να του απευθύνεται «Υπάρχει κάποιο πρόβλημα;» τον ρωτάει.

Εκεί, σταμάτησε και η καταγραφή της “έμπνευσης”, καθώς ο νεαρός έχει “ασπρίσει” καθώς δεν περιμένει αυτή την εξέλιξη, κατεβάζει και κλέινει το κινητό του, χωρίς να είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τη συνέχεις της .. ιστορίας. Ωστόσο δεν έχει διευκρινιστεί αν το βίντεο είναι ένα πραγματικό περιστατικό ή κατασκευασμένο “κλιπ” διάρκειας μικροτερη των 10”. Πάντως το selfie  video εγινε .. viral για πολλούς λόγους!

Να σημειωθεί ότι τα τελευταία τρία χρόνια, η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου, έχει προσλάβει άτομα με γνώσεις της ελληνικής γλώσσας.