ΕΛΑΣ: Συμβόλαια θανάτου εκτελούσαν μέλη εγκληματικής οργάνωσης – Εξιχνιάστηκαν οι δολοφονίες του ζεύγους Αλβανών στο σπίτι τους στο Περιστέρι

Εκτελέσεις και «συμβολαίου θανάτου» και ειχε εγκληματικές δράσεις, με ληστείες και εκβιάσεις, εξιχνίασε η Ασφάλεια Αττικής.

Συμβόλαιο θανάτου στα ονόματα  του 53άχρονου και της 50άχρονης συζύγου από την Αλβανία  μέσα στο σπίτι τους, στις αρχές του περασμένου Φεβρουαρίου, στο Περιστέρι, εκτέλεσαν όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα οι δράστες που εισέβαλλαν στο σπίτι της οικογένειας και πυροβολήθηκαν εν ψυχρώ το ζευγάρι, μπροστά στον γιο τους, άτομο με ειδικές ανάγκες και την κόρη τους η οποία διάβαζε για Πανελλήνιες.

ΕΓΚΛΗΜΑ_ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ_ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ

Ο 53άχρονος υπέκυψεστα τραύματά του, μετά από 3ήμερη νοσηλεία του στο Νοσοκομείο ενώ η 50άχρονη σύζυγός του κατέληξε κατά τη μεταφορά της, στο Νοσοκομείο, σε κρίσιμη κατάσταση.

Η πολύμηνη έρευνα της Ασφάλειας Αττικής αποκάλυψε τη δράση της εγκληματικής οργάνωσης  με τη σύμπραξη Ελλήνων και Αλβανών ποινικών που διέπραττε εγκληματικές ενέργειες- εκβιάσεις, ληστείες κλπ.

Σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές του Nantiareport.gr, έχουν προκύψει οι ομολογίες τόσο των φυσικών όσο και των ηθικών αυτουργών του εγκλήματος με θύματα το ζευγάρι των Αλβανών στο Περιστέρι.

Παράλληλα οι Αρχές Ασφαλείας, εξετάζουν την εμπλοκή μελων της εγκληματικής οργάνωσης σε δολοφονίες κι εκτελέσεις με οικονομικά κίνητρα και αποτυχημένες συναλλαγές σε διακίνηση ναρκωτικών.
Ανακοινώσεις για την εξιχνίαση του εγκλήματος και στοιχεία αναφορικά με τη δράση της εγκληματικής οργάνωσης, θα παραχωρήσει σε Συνέντευξή Τύπου (12/10) η Ελληνική Αστυνομία.