ΕΛΑΣ: Αναζητήσεις για τα στοιχεία ανήλικης η οποία διαβιούσε σε καταυλισμό

Δημοσιοποίηση στα στοιχεία και τις φωτογραφίες ανήλικης, ηλικίας περίπου (6) ετών.

post-feature-image
Η ανήλικη “ακούει” στο όνομα «Νικολέτα» ή «ΤΑΤΟ», αγνώστων λοιπών στοιχείων και διέμενε στον Τύρναβο με ζευγάρι Ρομά οι οποίοι συνελήφθησαν, και διακριβώθηκε με εργαστήριακες εξετάσεις πως δεν είναι οι βιολογικοί γονείς της.
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας δυο μηνών, αποσκοπεί στη διακρίβωση των στοιχείων ταυτότητας της ανήλικης και των βιολογικών γονέων της καθώς και στον εντοπισμό αυτών ή άλλων πλησιέστερων συγγενών της.
Εκκληση προς τουε πολιτες απευθύνει η ΕΛΑΣ  σε όποιον γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 2410-683171 και 2410-683157, της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας.
Οι Αστυνομικοι “βλέπουν” αρπαγή στην υπόθεση της 6άχρονης.
Το κορίτσι εντοπισθηκε (04/10) μετά από έρευνα στον οικισμό των τσιγγάνων στον Τύρναβο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας.
Η ανηλικη απομακρύνθηκε από τον οικισμό, ενω οι Αστυνομικοί προχωρησαν στη συλληψη των Ρομα- έναν 42άχρονο και τη 41άχρονη σύζυγό του καθώς κι ακόμη ένας 45άχρονο, τσε βαρος του εκκρεμούν δύο εντάλματα σύλληψης των Ανακριτών Λάρισας, για τα αδικήματα της συγκρότησης – διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης και της διακεκριμένης περίπτωσης διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση, ενώ άλλοι δύο συλληφθέντες τον απέκρυπταν στην οικία τους.
Κατά την έρευνα στην οικία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
νάιλον συσκευασία με αποξηραμένη κάνναβη βάρους (29) γραμμαρίων,
δύο τηλεκάρτες με υπολείμματα ηρωίνης,
φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής,
ρολόι χειρός και δύο κινητά τηλέφωνα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ το προανακριτικό έργο διεξάγεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας. Η υπόθεση παραπέμπει στον εντοπισμό της “Μαρίας των Ρομά” τον Οκτώβριο του 2013, όταν εντοπίσθηκε σε οικισμό Ρομά στα Φάρσαλα.